Član
Dakle..Passat b6 2.0 TDI 103kw..Kupljen nedavno..prava obiteljska krstarica..Iako sam imao Passata b5 rastao sam se od njega i kupio nasljednika...Sve u svemu jako lijep auto ali u kratkom periodu vec poceo da zadaje probleme...Kako stvari stoje zamajac je pred otkazivanju..Cekam termin za servis pa cemo da vidimo koliko cu biti laksi...Koja je linija opreme nisam sasvim siguran..Mislim da je highline ali ne mojte zamjeriti ako nisam u pravu..Od opreme koliko sam ja vidio ima:Elektro paket kompletan..tempomat..dvozonska digitalna klima..grijanje sjedista naprijed i grijanje zadnje klupe..nivelaciju farova.Chrom lajsne i grill..navigacija..parking senzori naprijed i nazad...auto zatamljenje retrovizora iznad glave..auto hold funkcija..esp...zracni jastuka i previse i pre pre dobro tvornicko ozvucenje..Polukozna sjedista i interijer u latte machiato boji koja zahtjevaju dubinsko ciscenje..Planovi::hmmm...dovesti u potpuno ispravno stanje..dubinsko ciscenje i na ljeto neke 18ke felge i eventualno blago spustiti i ugraditi xenone...
Do sljedeceg javljanja
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Do sljedeceg javljanja
Sent from my SM-G955F using Tapatalk