Reći ću "jeftino", 140 KM sa blendom.Odlicno kolega. Koliko te izasao taj klimatronik?
Tako je, par pinova i to je to.Znaci samo prepinat, ja vec imam grijanje siceva. Jel ti i dalje na radiju prikazuje odabrane funcije klimatronika? Mislim se da i ja sebi to ubacim, jedino sto na toj blendi imala mala praznina ispod natpisa passanger airbag
Pozdrav, poslao sam ja kolegi semu koju sam ja koristio kada se ubacuje od B7 klimatronik. Imaju 2 greške koje ostanu, ali ne uticu na funkcionalnost klimatronika (vezane za signal sa BCM i air quality senzora). Ako si imao sa starim prikaz na radiju, i ovaj novi ce raditi, jer komunikacija za radio ide preko Getveja.Znaci samo prepinat, ja vec imam grijanje siceva. Jel ti i dalje na radiju prikazuje odabrane funcije klimatronika? Mislim se da i ja sebi to ubacim, jedino sto na toj blendi imala mala praznina ispod natpisa passanger airbag
Čini ti se. To su vlažne na mjestima jer su danas friško čišćene.Seha ti otiraci bez boje su fini, ali ne kad sa kaljacama ulazis u auto.
Pa nasta to lici?
Ovaj drugi Bling Bling ne izgleda lose.
Samo laganoSuper, malo po malo i ti ces ga dovesti u full paket opreme
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Ja sam na Grand Cherokee-u imao takve tepiche, nebi vise takve voleo imat zato sto su jako osjetljivi.Čini ti se. To su vlažne na mjestima jer su danas friško čišćene.