Član
Hans druže mogu li ti reći da si postao jako naporan lik..Pa u tome i je problem!
Pa disi nabavio ta materijal? To sigurno nije robustno za sjedista.
Izgleda kao da si poljepio peskire po autu! hahaha
Hans druže mogu li ti reći da si postao jako naporan lik..Pa u tome i je problem!
Pa disi nabavio ta materijal? To sigurno nije robustno za sjedista.
Izgleda kao da si poljepio peskire po autu! hahaha
Zamijenjene zice bile. Samo kontra spojio i proradiloGdje ti je bio problem sa lijevom resetkom ? Na njoj samoj ili na cvoru?
Reko sam ti plus i minus ds provjerisZamijenjene zice bile. Samo kontra spojio i proradilo
Ubacio ga danas burazu. Kod njega bio onaj standardni rcd 300 fabricki ali ovaj je dosta bolji. Mene sluzio godinu dana. Nisam imao problema. Cita sd kartice, usb i to je najvaznije. Pripazi samo da neces imati problem sa can-om. Moguce je da ti nece raditi osvjetljenje tipki i da se nece paliti u gasiti na kontakt pa ces morati uzeti dodatni kabal i prepinovati samo iz klime 2 zice da dobijes "dodatne struje" za osvjetljenje buttona i paljenje i gasenje na kontakt. To opet zavisi od auta ali i kod mene i kod brata je ista situacija, nije htio to radilo bez dodatnog kabla iz klimatronika.Sta ces sa ovog kineza sto si ga prvog ubacio i kako sluzi,htio sam ga i ja u golfa ubaciti?
I taj prekidac za svijetla sa auto funkcijom sta se treba uraditi da funkcionise?
Doveo si ga u dobro stanje,sada imas podlogu za dalje
A nemojte hansa,dobar covjek,meni je pomogao.
Voli malo da se zeza samo
Ja platio 145 KM novog, ovdje u Srebreniku covjek to dobavljao.I ja sam gledao te kineze,nisu skupi.50-60€
A gledao sam i ove android 150€
Samo sam malo pesimistican kod njih iz razloga sto se plasim da to nece biti sporo ili nesto stopati,kao neki telefoni
Je li nisi mogao kod tog radio samo granati zicu od napajanja preko kontakta?
Da. Kod mene je kinez i nema bluetootha a ovaj na linkovima ima. Ja sam na ovakvog naletio jbg...
A joj nemate pojma kako je materijal dobar. To je dobra kamera pa je uhvatila materijal bas u detalj pa mislis da je grub ali zapravo je totalno suprotno.Ne znam sto ce ti biti zao prodati HU na kojem ne radi 90% stvari. Prodaj, uzmi nesto sto fercera.
Puhalice su odlicno ispale, prekidac isto tako odlican.. Svidja mi se kad neko obraca paznju na detalje.
A ovo za naslon, to sto ti je Hans rekao tako realno misle svi, nego su ovdje vecinom analni alpinisti i niko nista ne smije reci.
Boja odudara, ali ok, uparit ces je sa sjedistima. Ali cinjenica je da materijal izgleda bas grubo i mislim da nije za naslona.. Morat ces lakat mazati nekom kremom za ruke nakon voznje
Ma kamera ti je extra,A joj nemate pojma kako je materijal dobar. To je dobra kamera pa je uhvatila materijal bas u detalj pa mislis da je grub ali zapravo je totalno suprotno.