Član
HahaTO JE TOOO !!!
Uzmi samo jos nastavak od facelifta tj W8
Ma necu od W8 nastavak jer ne svidja mi se taj ovaj sto je zaobljen je ljepsi barem meni
HahaTO JE TOOO !!!
Uzmi samo jos nastavak od facelifta tj W8
Ne ynam vidjecemo uvjek se nesto nadjePassat je cudo od auta , Mislis li nesto dalje raditi
Hehe valjda ce bit prilike sad sam opremljen stakama xD pa kad budem drugi put dolazio valjda ce se nac vremenaHehehe e hvala ti prijatelju, znam ja i tebe vidjao sam ti Astru extra je.
Trebo si navrnuti gore u konzum na kafu
Ma moze uvjek nije problemHehe valjda ce bit prilike sad sam opremljen stakama xD pa kad budem drugi put dolazio valjda ce se nac vremena
starac izduvni su ispali extra nemam reci mogu mislit kako se samo cuje
paparazzo
Hehe hvala brate, doletis na kafu pa ces vidit kako se cujestarac izduvni su ispali extra nemam reci mogu mislit kako se samo cuje
Hehe dada bio sam tu nesto smo petljali i kafenisaliDanas sam vidjeo Passata kod Cvijetica, ispred servisa, malo je rec da je vrh auto
Ahaaaa ti si taj znaciSivi passat 5, italijanske tablice, vracao Slavisi alat
Tad sam bio suvozac, za sad me moraju vozat, boje se da me policija ne uhvatiAhaaaa ti si taj znaci
Ja sjedio pio kafu sa slavisom.
Haha hvala, ma dogovorit ce mo se nekad pa malo zasjestFino ovo pravo, treba se nekad za fuka skontat jbg fantom i ja cesto sjednemo al nea nidje nikog