CoL3 je napisao(la):cirka 12-13L plina kombinirane voznje, otvoreno-grad, s tim da ga nigdje ne zalim,ne mislim sad da manitam, ali se vrti dosta da se razumijemo,ne gušim ga:icon_biggrin:
CoL3 je napisao(la):pa dobar je za tako veliko auto,moj goriva isto tu negdje trosi,mozda litar vise nego tvoj,ali ne mislim se oko toga,jos kad turbo zavrti:icon_biggrin: moja ti je preporuka posto mnogo vozis da ugradis plin,mnogo isplatnije,a snaga ti je ista:icon_smile:
Passat B5.5+ je napisao(la):CoL3 je napisao(la):pa dobar je za tako veliko auto,moj goriva isto tu negdje trosi,mozda litar vise nego tvoj,ali ne mislim se oko toga,jos kad turbo zavrti:icon_biggrin: moja ti je preporuka posto mnogo vozis da ugradis plin,mnogo isplatnije,a snaga ti je ista:icon_smile:
Ma jbg nesto mi se ne stavlja plin nisam neki ljubitelj toga, dok mogu natocit ovak vozit cu kad nemognem kupit cu dizela hehehe
r-tdi72 je napisao(la):Passat B5.5+ je napisao(la):CoL3 je napisao(la):pa dobar je za tako veliko auto,moj goriva isto tu negdje trosi,mozda litar vise nego tvoj,ali ne mislim se oko toga,jos kad turbo zavrti:icon_biggrin: moja ti je preporuka posto mnogo vozis da ugradis plin,mnogo isplatnije,a snaga ti je ista:icon_smile:
Ma jbg nesto mi se ne stavlja plin nisam neki ljubitelj toga, dok mogu natocit ovak vozit cu kad nemognem kupit cu dizela hehehe
tako je druze
dule73 je napisao(la):r-tdi72 je napisao(la):Passat B5.5+ je napisao(la):CoL3 je napisao(la):pa dobar je za tako veliko auto,moj goriva isto tu negdje trosi,mozda litar vise nego tvoj,ali ne mislim se oko toga,jos kad turbo zavrti:icon_biggrin: moja ti je preporuka posto mnogo vozis da ugradis plin,mnogo isplatnije,a snaga ti je ista:icon_smile:
tako je druze
U potpunosti se slažem sa obadvojicom
Eko10 je napisao(la):cekamo sutra slikee ovako se slabo vidi.
Bokyy je napisao(la):Fin Passat, boja mu dobro stoji, a i oprema mu je super
A i ove felge s Golfa mu odlično stoje
saleee je napisao(la):Nisu loši kotači a kad će spuštanje...
dule73 je napisao(la):felne su srećne bile i da te dugo služe