RE: Passat 3bg - X5 wheels
Evo malo kao da se i ja javim sa nesto malo novina...
Prije svega dobro me je izjebalo:
- Ventil turbine ( zamjeno )
- Vozacev el. poziac ( zamjeno )
- Akumulator ( zamjeno )
- Skripi ( lupa / dere / lomi ) mi nesto na prednjoj ljevoj strani, nez. sta! ( sutra cu da saznam )
Dalje, pogubio sam oba cepa na pragovima za podbacivanje dizalice, izvalio prednji branik, upalila se lampica Airbaga, magle mi farovi, maglenke, pocrkako pola sijalica itd. itd. mali milion neki boljki i problema... :icon_mad:
Dosta negativnog, ima i ponesto pozitivno:
- Adapteri ( gotovi, spremni, ofarbani ) Naprjed: 23mm Nazad: 19mm
- Sarafi ( nabavljeni, originalni VW/Audi )
- Dodatak na zadnji branik ( sa parking senzorima i malim redizajnom koji je dolazio na 2004 god. ako se ne varam )
- Gume 235/35/19 ( Cetri komada, bukvalno kao NOVE )
Feluge jos nisam dirao nez. dal' da ih farbam ili ne. A ako da, onda nez. u sta? :icon_confused:
SLIKE:
- Gume:
- Adapteri i sarafi:
- Dodatak sa park. senzorima:
- Nesto usputno:
SPORTEC ( 8.5X19 ) felge su NA PRODAJU sa DVE donje GUME ( GRATIS ) !!!
Onda, jos jedan minus, uzeo sam po dva razlicita cepa tj. nisam ni primjeto da su razliciti dok ih nisam probao staviti na felge, jedni pasu, drugi prolete kroz rupu ( premali su ) :icon_mad:
Znaci, cepovi sa desne strane mi odg. a ovi sa ljeve NE, pa ako neko ima da pokloni, zamjeni ili da proda 2 ili vise komada poput ovih DESNIH neka javi ...
To je to za sad, ima dosta toga da se odradi i pripremi za iducu sezonu ( ako u medjuvremenu totalno ne izgubim volju ), nebih da planiram i govorim u naprjed, vrijeme ce sve pokazati, usput izvinjavam se za slike losijeg kvaliteta.