saleee je napisao(la):Izvini drug al izgleda da nisi u toku to je sada IN,,,
leon1p je napisao(la):Nemoj me pogresno shvatit, passat je bombona i neki dan sam ga vidio na piku bas je do jajnika ...razumijem felge ko felge staviti od drugog auta ... ali cepove i kapice sa bmw-ovim znakom na vw-a to mi je ono dziberski totalno ... totalni fail
srdjan014 je napisao(la):Ne možeš reći da je do tebe (nit' se trebaš izvinjavati ), jer nisi ništa pogrešno rekao, samo si iznjeo svoje mišljenje.
To je OEM+ stil, treba da se zna originalno porjeklo. Meni je recimo puno gore kad' neko stavi audijeve lepeze na VW i stavi VW znak... Ili, šta fali BBS-u, niko ne dira znakove
-Suki- je napisao(la):cepovi i kapice su tu da potvrde nevjericu kod prolaznika i da govore: ''da, to su felge sa BMW-a X5''
a pitajte se kako :lol:
soffa je napisao(la):ti mare stavi onda od bentlija...nemoj slucajno da bi od BMW...:icon_smile:
duleprof je napisao(la):Super si sredio auto sve pohvale, jedina zamjerka što si sakrio Audi-jev znak na volanu .
ma steta volana ahahah:lol::lol:saleee je napisao(la):Bezveze baš jeftin volan džeš to na passata turiti :icon_biggrin:...
feryh je napisao(la):ma steta volana ahahah:lol::lol:saleee je napisao(la):Bezveze baš jeftin volan džeš to na passata turiti :icon_biggrin:...