Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
o tome sam razmisljao...za 4 cevi da ne moram da menjam lonac posto je skoro nov...e sad pitanje...jer samo da stavim cev i nastavak ono istog izgleda ili da idem sa tim da ide cev i lonac...?
pa iskreno meni isto...nista se nije promenilo...on vuce vazduh preko branika naj vecim delom...ali bude problema onaj usisnik sto je bio iza znaka cu da premestim na branik..
sta mislite o tome da kocione celjusti ofarbam u zlatnu boju..imam sprej viska..ili neku drugu boju?ja mislim da jedino ne treba u crveno da idu ...bili bi previse crvene,monotono...
pa jeste...ispala dobra kombinacija...dajem one moje tj prodajem i treba da dodam samo oko 70 evra za ove..tako da...posle toga spustanje...jer kao i uvek ja radim zimi...jer leti sve sto imam trosim..pa se nista ne usteti...znaci sad felne i kocnice u zlatnu...i posle jos spustanje...i posle jos sitnice...
sta mislite o tome da kocione celjusti ofarbam u zlatnu boju..imam sprej viska..ili neku drugu boju?ja mislim da jedino ne treba u crveno da idu ...bili bi previse crvene,monotono...
Mislim da nije dobra ideja farbat sprejom, Osim ako je kakav specijalni.
Probao sam i ja sa crvenim ali nakon nekog vremena spadne boja.
Zato kompresor i farbat, mnogo bolji rezultati i boja nakon nekog vremena ne promjenjena.:icon_smile: