Gdje si Elmire, super da si nasao stranca, sad ces imati prednji kraj kao ja, od HGT-a a ono JTD, najbolja kombinacija, mogao bi ispasti jako ljepo tvoj auto na kraju, samo me poslusaj, nemoj stavljati taj branik od mare-e jer takav branik ne dolazi fabricki na brava, tako da ce se odmah vidjeti da je udaran, kupi originalni od brava HGT do 2000god. Ne znam da li znas kako taj izgleda.
Ako hoces mogu ti poslati slike da vidis kako ce ti izgledati limuzina kad je napravis, moj drug ima istu boju kao tvoj, sprcio ga naprijed i postavio dijelove od HGT-a, ispao je perverzno dobar.
Samo ces morati malo spustiti cijena da to malo brze prodas jer ako se razvuce i ako se procuje da nisi jeftin onda nista od daljenjne prodaje.
Meni konkretno trebaju felge, imam ja celicne ako ti trebaju, a trebace mi i amortizeri za ovog druga.
Kakvi su mu trapovi, sta je sa lijevim kinetickim zglobom, da li je citav da ga probas dok ga nisi poceo raskopusavati.Trebace mi ovom drugu mozda i senzor pritiska goriva, eto ti dijelovi.
Znaci:
Felge
Amortizeri prednji
Senzor pritiska goriva
Lijevi kineticki,
Lafete
Centralana konzola.
Nosac motora desni onaj ispod blatobrana kod suvozacevog tocka sto dodje.
Mjenjac, samo ne znam da li odgovara na TD onaj od 75 konja.Al eto i za to ti imam musteriju.
Da li slucajno imas desni far??
Napisi mi cijene tih dijelova.
Eh da, sta je sa tim motorom, hoces li ostaviti svoj ili ces ovaj stavljati, sta je otislo na tvo i koliko kesha trazis za motor??
Lafete mi ne odgovaraju, sad sam se sjetio....