guster je napisao(la):tnx sejo na odg. interesuje me jel to vazi za dB i styling posto prosli pun nije vazilo?
Mrva je napisao(la):Klase Broj natjecatelja po klasama
* pro (9 natjecatelja)
* 11+ (2 natjecatelja)
* 12+ (14 natjecatelja)
* 13+ (15 natjecatelja)
* 14+ (11 natjecatelja)
* 15+ (13 natjecatelja)
* 16+ (8 natjecatelja)
Vidim da se i Suad Hota prijavio i to u PRo klasu :icon_question:
antrax je napisao(la):Da upitam... jer nisam prije bio tamo na SRu...
Auto, šator, tenda, roštilj... ? jel' se sve to normalno može postaviti negdje blizu piste u subotu ujutru i da stoji do nedjelje iza podne... ?
hvala unaprijed. pozdrav.
Sandro je napisao(la):antrax je napisao(la):Da upitam... jer nisam prije bio tamo na SRu...
Auto, šator, tenda, roštilj... ? jel' se sve to normalno može postaviti negdje blizu piste u subotu ujutru i da stoji do nedjelje iza podne... ?
druže sve može, nemoj se sikirat, i to sa autom možeš gdje god hoćeš osim na stazu naravno
ADO MOSTAR je napisao(la):Trenutna ukupna snaga automobila do sada prijavljenih jeste 22554 HP i to u 66 auta.
Podatci preuzeti sa prijavne liste Ak Slavonije.
ma znam to dule nego pitam jer opet tako ili su opet nesto mjenjalidulegti je napisao(la):Nije se zadnji put pravio povrat tih 25 kuna na db-u.....Na svim takmicenjima pre je bilo povrata...
antrax je napisao(la):Sandro je napisao(la):antrax je napisao(la):Da upitam... jer nisam prije bio tamo na SRu...
druže sve može, nemoj se sikirat, i to sa autom možeš gdje god hoćeš osim na stazu naravno
Hvala drug, sad već ću probati da se suzdržim za bajram da negdje ne zaglavim 2-3 dana, pa da krenem za Osijek ako bude ikako izvodivo to... do sada nije bio slučaj, pa sada ćemo vidjet...
pozz.
HONEY je napisao(la)::uh evo vec sam se isprepadao pred tim glamuroznim najavama, toliko drhtim da jedva tipkam, kontam da i ne idem.. da jednostavno eskiviram trku.. da me te legende ne poderu mozda.. huhuaahahaha