bravof je napisao(la):samire sto se dzaba mucis...otvorit im oci neces uspit...:icon_rolleyes:
calibra je sila u poredjenju sa siroccom a oni to ne mogu prezvakat...a nemoraju...![]()
Astra je napisao(la):jest samo ostaje jedan mali problem sto sam i sam osjetio, platit ces ga 30,40 za 3 godine nece vrijedit ni 16.... a unutrasnjosti su slicne, logicno , kao i kod svake auto marke, to je ipak ono sto prodaje automobil..
bravof je napisao(la):samire sto se dzaba mucis...otvorit im oci neces uspit...:icon_rolleyes:
calibra je sila u poredjenju sa siroccom a oni to ne mogu prezvakat...a nemoraju...![]()
Astra je napisao(la):jest samo ostaje jedan mali problem sto sam i sam osjetio, platit ces ga 30,40 za 3 godine nece vrijedit ni 16.... a unutrasnjosti su slicne, logicno , kao i kod svake auto marke, to je ipak ono sto prodaje automobil..
Ne pricaj gluposti,kad budes vozao nesto sto nije golf 2 onda se javi!Schumacher je napisao(la):ma vw je 100000000 puta bolji i ljepsi od ovog sr..... od opela al eto sta se kome vise svidja stvar ukusa al treba postaviti da se glasa pa nek vecina odluci najrealnije je tako![]()
teretanas je napisao(la):Ne pricaj gluposti,kad budes vozao nesto sto nije golf 2 onda se javi!Schumacher je napisao(la):ma vw je 100000000 puta bolji i ljepsi od ovog sr..... od opela al eto sta se kome vise svidja stvar ukusa al treba postaviti da se glasa pa nek vecina odluci najrealnije je tako![]()