Opel Calibra

Opel Calibra

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
GreenDevil je napisao(la):
lijepa Calibra trebamo sacekat VW da proizvedu novi Corrado:cool::cool::cool:

Buraz scirocco u stvari i jeste corrado.
Isto kao sto je bila jetta, pa vento, pa bora, tako su sad vratili i naziv scirocco kao i jettu.

Član
MTR je napisao(la):
koliko je jak najjaci shiroko ( mu polje ) ?

Ako je to pitanje postavljeno zato sto se gore pominje calibra od 350KS, a najjaci scirooco toliko nema, treba da se skontati dvije stvari
prvo, scirocco je auto koji je vec proizveden za razliku od calibre, a drugo doc se calibra pojavi izaci ce i R verzija scirocca, koja ce po zvanicnim VW najavama ubrzavati do 100 za manje od 6 sec, pa procijeni sam...
A uz to radni obujam motora ce ostati 2.0... Ako nista ono bar jeftinija registracija :)

hudler je napisao(la):
MTR je napisao(la):
koliko je jak najjaci shiroko ( mu polje ) ?

Ako je to pitanje postavljeno zato sto se gore pominje calibra od 350KS, a najjaci scirooco toliko nema, treba da se skontati dvije stvari
prvo, scirocco je auto koji je vec proizveden za razliku od calibre, a drugo doc se calibra pojavi izaci ce i R verzija scirocca, koja ce po zvanicnim VW najavama ubrzavati do 100 za manje od 6 sec, pa procijeni sam...
A uz to radni obujam motora ce ostati 2.0... Ako nista ono bar jeftinija registracija :)

ma haj sta imas raspravljati.zna se koji je bolji i gotovoo... VW forever

Bay bay:hydro::hydro:

Početnik
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: vw-ovaca....:lol::lol::lol::lol:

pale se ko lampe...:lol::lol::lol:

Član
bravof je napisao(la):
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: vw-ovaca....:lol::lol::lol::lol:

pale se ko lampe...:lol::lol::lol:

za razliku od fiata kome uglavnom iste ne rade
Izvini buraz necu da te uvrijedim samo nisam mogao odoljeti da se ne nasalim, posto kod mene kolega ima punta elektronika mu je sva u out-u

MTR

Član
dobar je VW a dobar je i Opel , nisam postao koji je bolji nego samo da izlazi novi model na bazi Insignije ( kao da VW napravi kupe na bazi Passata ) , znaci druga klasa auta

umjesto sto se raspravljate,hajd fino nadjite jos koju slikicu ove calibre,da je vidimo sa svih strana :D
o ukusima se ne raspravlja!

Član
MTR wrote:
dobar je VW a dobar je i Opel , nisam postao koji je bolji nego samo da izlazi novi model na bazi Insignije ( kao da VW napravi kupe na bazi Passata ) , znaci druga klasa auta

Ma buraz nemam ni ja nista protiv opela samo sam iznio stav da mi se scirocco vise svidja, a ovi opalili drvlje i kamenje po meni...
Da je meni bilo koji ne bih se ja bunio...

MTR

Član
nisam ti ja brate nista napisao , cijenim misljenja od svakog , samo opet kazem postao sam o Opelu i nisam ja poceo sa usporedbama . Bilo kako bilo ne bi se ni ja bunio ni za jednog . ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.