Opel Astra H GTC

Opel Astra H GTC

Član
Hvala ti :) Kupicu u subotu na otpadu jednu lajsnu pa cu sa njom probati, da ne skidam ovu bezveze pa da je userem :D
 
Član
Karbon = Selo :D

Evo kupljene su mu i originalne ratkape, 46KM sa dostavom. Sutra bi trebalo da stignu :) Dosta mu je za ovih 7 dana i za ovu godinu :D

2fb64480da70f9b17810759c8f3daa0f.jpg
 
Član
Ma vidjećemo. Sutra ako sve bude kako treba idem za Vitez, pa valjda budu barem xenoni, navigacija ili kolor displej :D
 
Nema nijedna navigacija , za xenone nisam siguran :D Nemoj se zeznuti da uzmes pogresnu jer imaju od Vectre slicne :D Takodje nikad ne uzimaj odvojeno jer ta 2 uredzaja (Ekran i player) moraju biti sa istog auta jer su "vjencani" i ne rade jedno bez drugog.
 
Hvala ArminM :) Zerane auto ce supruga voziti (ja imam dizelcinu) i nema potrebe za plinom, koliko moze trositi 8-9 litara? A ona godisnje predje do 10.000 + zao mi je na auto stavljati plin, na to se kuha i grije :D
Nezz prijatelju, ja imam Golfa iv 1.6 16v plin.... Vjeruješ li po novoj cijeni naspem pun rezervoar za 30KM i vozam pretežno po gradu i predjem izmedju 280-350km. Ne bih ga dao nema te pare i još nije puno presao... 120.000km.
Evo u ovom zimskom periodu meni na kompu pokazuje sa troši 12.5-13.0l ali plina ... Naravno plina ce uvijek više trošiti nego benzina tako da nezz da li imaš potrebe za plinom, hehe sam ćeš odlučiti za mjesec-dva nezz kakvu ženu imas, možda ga ona bude zavrtala u blokadu pa eto ti udara po djepu hehe.
 
Član
Iskreno ne znam oko plina ništa niti sam se susretao sa istim. Da nađem nekoganko će mi objasniti koje su mane i šta je najgorenšto se može desiti, gdje ugraditi i koji sistem, kako se to održava možda bi i razmislio o njemu, na kraju ga i ugradio :)

Na otpadu nije ništa nađeno osim zaštite koja ide na ubutrašnjost haube :)
 
Top