Član
Zato ti i nece niko da dadne vw da ga oblatisNajgore sto ljudi sude prije nego sto probaju , ali eto ima ta hemija izmedju vozaca Opela i VW , i ja nikad u svoju kucu ne bi bilo kakvog VW-a
Zato ti i nece niko da dadne vw da ga oblatisNajgore sto ljudi sude prije nego sto probaju , ali eto ima ta hemija izmedju vozaca Opela i VW , i ja nikad u svoju kucu ne bi bilo kakvog VW-a
Napisao sam referat, ali shvatih da je to ovdje nepotrebno pisati Ja vozim Audi a3 2014 godina (allroad - Roman) je dolazio da ga vidi, koji je kupljen nov i vjerovatno je placen koliko ovom pasatu vrijedi kuca i okucnica, ali opet sam se odusevio ovim auticem.
Hehehe , ne ne ovo je nesto drugo i ovde sam skroz neutralan koja god marka bila u pitanju tako da se ne moraju plasiti bit cu realanZato ti i nece niko da dadne vw da ga oblatis
I ovako jarane dobro spavam meni je drago kad neko uspije, nego nauci primit kritiku salu vecina nas ovdje dodje radi zafrkancije druzenja i da nekom pomogne ako moze. To sto je tebe pogodilo "Opel u katalogu hrdja tako da nista od te grupacije ne ide u moje dvoriste" to je samo do tebe svako ima pravo izrazit misljenje a mozda je covjek i u sali napisao. Kako god imas finu astru i ova joj boja predobro stojiAnes_mo sve u zivotu sto imam sam sam zaradio i to znaju svi koji me poznaju ako ti to nesto u zivotu znaci i ako ces lakse spavati?
Navijas za pogresan klub, al hajd ima vremena da izadjes na pravi putSta ti ne valja i sta ti se ne svidja daj mi reci, pa mozda i ja skontam da je to tako i ispravim