RE: Opel Astra F GSI
Evo mali update! Malo slika i malo texta, u biti na autu se nije nista radilo od ljeta, neke sitnice, nesto na ovjesu, nesto oko dovoda hladnog zraka za panel...
Kupljene nove fele sa poliranim falcom 7,5j ET35 16, pa se ceka ovo malo otopljenje da se stave na auto, a tu su takodjeri nove 17ke ozeice, tako da sto se fela tice, to je gotovo! Eh posto mi je zelja bila radit enterijer u bijelo, malo sam se prekontao i shvatio da to nije za mene, jer sjedam u radnom-masnom odjelu u auto, i prevozim nekakve dijelove, vrlo brzo bi to unistio, i bezze bacio novac... U subotu sam ju regao, tj cekaju se jos ove nove sugave table, pa se kao sto rekoh ceka ljepse vrijeme da i fele legnu na nju, a do tada mogu samo pozdravit uz par slikica, nesto od jeseni, nesto od ovog tjedna, i reci da je sljedeca investicija xenon, a za ostalo cu da vidim, i tu je takodjer orginalni remus lonac sa kockastim rorama, pa mozda i on osvane za koji dan umjesto ove dvije rore...A do tada pozz
Uh al se ispisa
Onda evo sa tehnickog od subote, mocna mi nekako slika do jaja, nezz zasto
Onda josh jedna sa tehnickog, kaze ciko sve ok, parkiraj i dodi potpisi, reko stan da uslikam
I jedna za kraj, bez tablica mi jako mocno izgleda, nezz zasto... I nemojte gledat ove krseve okolo gledaje plavog krsa