djordjep Član 20.04.2012 #1.205 Enese zaboravio si postavit ovog Golfu :lol: Definitivno mu je mjesto u ovoj temi
anes golf Član 20.04.2012 #1.207 crveni golf mi se svida radi boje. obavezno farbam golfa u ovu boju . za enesovog golfa nemam rijeci za 10
crveni golf mi se svida radi boje. obavezno farbam golfa u ovu boju . za enesovog golfa nemam rijeci za 10
GTI FAN Član 22.04.2012 #1.208 Premocan kec i rostilj i to tasovac :icon_biggrin: snimljeno danas na brdskoj utrci u Omisu
M marko mk1 Član 27.04.2012 #1.213 superman je napisao(la): You cant have picture of my Golf, go way...... Kliknite za proširenje... Ova bakica naplacuje parking u svom dvoristu, wörthersee austrija...hheehhe bio sam kod nje, Ito bas ovaj dan, imam sliku od ovih mk1 u pozadini....
superman je napisao(la): You cant have picture of my Golf, go way...... Kliknite za proširenje... Ova bakica naplacuje parking u svom dvoristu, wörthersee austrija...hheehhe bio sam kod nje, Ito bas ovaj dan, imam sliku od ovih mk1 u pozadini....