D_cash Član 15.01.2010 #31 eto steta fkt. sto nemogu da dodem ... mislio sam upoznati momke s bhtuninga.... al eto neda se ...a moj kalendar ce preuzeti zile....
eto steta fkt. sto nemogu da dodem ... mislio sam upoznati momke s bhtuninga.... al eto neda se ...a moj kalendar ce preuzeti zile....
passat2003 Član 15.01.2010 #32 steta nije mi gotova registracija,a sutra isticu carinske table.....hocel biti kakvo okupljanje u tuzli.... pozZ
steta nije mi gotova registracija,a sutra isticu carinske table.....hocel biti kakvo okupljanje u tuzli.... pozZ
GreenDevil Član 16.01.2010 #34 hocel ic ko iz TZ sutra u SA na meet da se prikljucim :icon_biggrin::icon_biggrin:
ogipower Član 16.01.2010 #36 GreenDevil je napisao(la): hocel ic ko iz TZ sutra u SA na meet da se prikljucim :icon_biggrin::icon_biggrin: Kliknite za proširenje... oo jel se to dolazii aa
GreenDevil je napisao(la): hocel ic ko iz TZ sutra u SA na meet da se prikljucim :icon_biggrin::icon_biggrin: Kliknite za proširenje... oo jel se to dolazii aa
ogipower Član 16.01.2010 #38 VR6Boki je napisao(la): Ovo bi moglo biti nesto masovno Kliknite za proširenje... ma nek bude bitno da se druzi
VR6Boki je napisao(la): Ovo bi moglo biti nesto masovno Kliknite za proširenje... ma nek bude bitno da se druzi
nermin suljagic Član 16.01.2010 #39 hocu i jaaaaa,al necu moci sa svojim autom,a i mozda cu raditi sutra,ajoj sto bi volio...... :icon_cry:
hocu i jaaaaa,al necu moci sa svojim autom,a i mozda cu raditi sutra,ajoj sto bi volio...... :icon_cry:
GreenDevil Član 16.01.2010 #41 Nexus je napisao(la): pa prikljuci se nama al nemoj da cadis Kliknite za proširenje... kad krecete,u kolko sati da me sacekate na Sickom :icon_question::icon_question::icon_question::icon_question:
Nexus je napisao(la): pa prikljuci se nama al nemoj da cadis Kliknite za proširenje... kad krecete,u kolko sati da me sacekate na Sickom :icon_question::icon_question::icon_question::icon_question:
Maruti Član 17.01.2010 #44 Dolazim i ja sa svojom zujalicom :icon_smile::icon_smile: Akostignem na vrijeme, posto sutra imam ispit ..bem im fakultet.
Dolazim i ja sa svojom zujalicom :icon_smile::icon_smile: Akostignem na vrijeme, posto sutra imam ispit ..bem im fakultet.
ogipower Član 17.01.2010 #45 koliko se javilo trebalo bi bit poprilicno raje neka neka ko kod moze nek naleti pjeske autom busom nije bitno
koliko se javilo trebalo bi bit poprilicno raje neka neka ko kod moze nek naleti pjeske autom busom nije bitno