Deyo je napisao(la):nivoST je napisao(la):bili se ovo dalo spojit da radi ka žmigavac??
Vjerovatno bi,ima svi da vide gdje skrećeš :icon_biggrin:
@Honda
Svi mi možemo ovo napraviti ali sigurno neće biti kao ovo,odnosno i da uspiješ napraviti 'original kopiju',taj original bi te jeftinije izašao :icon_biggrin:
A to sa ebay-a,recimo ako uzimaš te od 40e,+ shipping&handling,još ako te klepnu na carini (meni za retrovizor uzeli 70KM + 8,5 carinski pregled :icon_evil opet skuplja pita nego tepsija* :icon_biggrin:
To za "carinski pregled" su te klepili po ušima druže:lol:
enesss je napisao(la):VELIKI potpis,kaznjavaju za maglenke......odmah ce ti bubnuti da si maglenke upalio,ja bi volio staviti ali bas zato.......bolje ne
Deyo je napisao(la):Tiburon je napisao(la):Deyo je napisao(la):nivoST je napisao(la):bili se ovo dalo spojit da radi ka žmigavac??
Vjerovatno bi,ima svi da vide gdje skrećeš :icon_biggrin:
@Honda
Svi mi možemo ovo napraviti ali sigurno neće biti kao ovo,odnosno i da uspiješ napraviti 'original kopiju',taj original bi te jeftinije izašao :icon_biggrin:
A to sa ebay-a,recimo ako uzimaš te od 40e,+ shipping&handling,još ako te klepnu na carini (meni za retrovizor uzeli 70KM + 8,5 carinski pregled :icon_evil opet skuplja pita nego tepsija* :icon_biggrin:
To za "carinski pregled" su te klepili po ušima druže:lol:
Ma fino pisalo 8,50+70,25+10 (WTF?) + ptt ...im j* lopovsku! :icon_evil:
I meni su naplatili nesto 8.5 km prilikom podizanja stopki, samo ne znam za sta ti ovo 10 jos naplatise:icon_confused:
Deyo je napisao(la):8,5 je carinski pregled,to znam. 70,25 je carina :icon_sad: + 10KM pojma nemam za šta + ptt? Nisam pitao ovo za 10KM,veoma su neljubazni i drski,kao ono: Hoš' podić' il' ne'š? :icon_evil: Ima i finih ali...
Deyo je napisao(la):Ma amerikanci papci,ja otkazao kulturno narudžbu,oni ništa odgovaraju,ni a ni b.Nije bio na stock-u,pa dok je iz Koreje doletio u USA pa u BiH :icon_evil: I na kraju ispade 180$ :lol: Ali mi nije ni jasno kako 70KM carina ako je 11% nije retrovizor > 700KM :lol: Ide on na Return Address pa nek' mi vrate mojih 80% :icon_biggrin: A nisam mogao preko ebay-a,nemogu da registrujem karticu na paypal :icon_rolleyes: Ma meni su Englezi zakon,koliko piše toliko i jest...
P.S. I ja sam dobio dodatne takse na poklon