jubix je napisao(la):evo i rh18 cijena 5.500€ na ebayu!!!
nace se bar jedan pa ga uvalit..
bmwscaner je napisao(la):http://shop.ebay.de/i.html?_nkw=nokia+1100&_sacat=0&_odkw=11+00&_osacat=0&bkBtn=&_trksid=p3286.m270.l1313
malo bolje pogledaj
i nemoj gledat americki ebay sta oni znaju :O)
Got2b je napisao(la):to da se tako pare kupe s bankomata s ovim smecem svi bi bili milioneri a NOKIA kao firma..bi propala od tuzbi banaka i ostalih klijenata...
Dzeniii je napisao(la):Got2b je napisao(la):to da se tako pare kupe s bankomata s ovim smecem svi bi bili milioneri a NOKIA kao firma..bi propala od tuzbi banaka i ostalih klijenata...
i ja nesto sumnjam da je ovo neko bacio bombu i sve nas pobio s ovom pricom:icon_rolleyes:
addo je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):Got2b je napisao(la):to da se tako pare kupe s bankomata s ovim smecem svi bi bili milioneri a NOKIA kao firma..bi propala od tuzbi banaka i ostalih klijenata...
i ja nesto sumnjam da je ovo neko bacio bombu i sve nas pobio s ovom pricom:icon_rolleyes:
Pa zasto onda taj telefon dostize toliku cijenu na e-bayu, zbog bosanaca! :icon_question:
Mi normalni korisnici racunara nemozemo ni zamisliti kakve sve stvari hackeri rade na netu! :icon_confused: