samo nek je vw
sta se bezze raspravljate,najbolje je sevdah slusat
sad ce neko rec samo drogerasi slusaju Safeta:lol:
ozbiljno,ja slusam sve,osim ovih narodnjaka kao sto su mile kitic,kemal malovcic i njima slicnih i ovo mi cijepa usi...karleusu slusam zbog muzike,zato sto ima extra muziku u pozadini,tekstovi i pjevanje joj nisu ja ca strana...ovaj gore video je montiran,i tuzila je nekog lika koji se ispostavio da je odgovoran za ovo...al nebitno...svako slusa ono sto mu prija,narodnjaka ce uvijek bit,samo zavisi kakvih...ne slusam previse ove turbo,nitro folk pjevace,al slusam narodnu,sabana recimo,i bar ja mislim,da ima extra tekstova...vernese,preslusaj od njega "Sine",meni se skupi kad god cujem tu pjesmu,skoro bi mogao i zaplakat...ima extra balada,btw. ak ti cura slusa narodnjake,pusti joj sabanove ljubavne,vidjeces ludila,odlijepi cura na tebe,provjereno
zavisi kak me raspolozenje pukne,slusam od celine dion preko hip-hopera do linkin parka,house,trance,techno,pa do domacih narodnjaka,nekih, i dosta zabavnjaka...nit pijem,nit sam pio,nit cu pit...sa cigarama isto tako...stvar je da su belaji tamo gdje je alkohol i droga,o cemu i govori ova tema...zavisno od sredine,to je u klubovima gdje su narodnjaci il strana il tamo nesto deseto...kod nas ni nema mjesta gdje se pusta electro,house,techo i slicno,tako da svaki put cujemo,na derneku gdje je pjevala ova il ona cajka,bila tucnjava...tako da...pomalo
samo nek je vw