Noćni klubovi po Hrvatskoj puni kokaina!

Noćni klubovi po Hrvatskoj puni kokaina!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mile Kitic
Sanker

Rekla mi je usput, rekla
da je neko drugi ceka
nisam sada lud da placem
sto je drugi svlace

Idem negde sa ekipom
brze bolje mojim dzipom
bas do prvo diskoteke
da uz ruke neke stare vadim fleke

Ref.
Sankeru, nocas budi drug
cele noci pice toci i tako u krug
sankeru, prijatelju moj
ako je zaboravim, bicu duznik tvoj

Samo sipaj i ne stedi
tako ona manje vredi
sve su one manje vise
znam to, samo bivse

Evo, krecu narodnjaci
nazdravljaju mi ortaci
dok mi ture nove salju
kazu, to, kralju, lud si za medalju :lol::lol::lol::lol::lol:

Član
admir jahic je napisao(la):
Mile Kitic
Sanker

Rekla mi je usput, rekla
da je neko drugi ceka
nisam sada lud da placem
sto je drugi svlace

Idem negde sa ekipom
brze bolje mojim dzipom
bas do prvo diskoteke
da uz ruke neke stare vadim fleke

Ref.
Sankeru, nocas budi drug
cele noci pice toci i tako u krug
sankeru, prijatelju moj
ako je zaboravim, bicu duznik tvoj

Samo sipaj i ne stedi
tako ona manje vredi
sve su one manje vise
znam to, samo bivse

Evo, krecu narodnjaci
nazdravljaju mi ortaci
dok mi ture nove salju
kazu, to, kralju, lud si za medalju :lol::lol::lol::lol::lol:

Aman se razumijemo :cool::cool::cool::cool:

Član
Pa gori ste vi pobornici "elektro" muzike sad ispali. Vazda se zale samo oni koji slusaju iskljucivo jedan tip muzike. Pa sta ja treba onda da pametujem tek koji cu se prvo razvaliti negdje uz "cecu i slicne" a onda otici u dom da slusam house do 2-3 ujutro? Ja onda tek nisam normalan :D

BTW, za tebe Vernese koji si zapeo za "Karljeusu" evo ti taj klip rodjak

http://www.metacafe.com/watch/1126563//

a onda pogledaj ovaj

http://www.youtube.com/watch?v=9O1eRV9CxIw

Ubice vas predrasude ljudi, dzaba se smarate glupostima. Dok pricate o "zatucanosti" ljudi koji slusaju narodnjake, I OBRNUTO itd. ni ne pomisljate na to da vi ispadate jednako tako "zatucani" kad ne mozete da shvatite nekoga ko nije poput vas...

e to je taj clip , hvala ;)

ni ja ne slusam jedan tip muzike , koliko slusam elektroniku , toliko slusam i rap , i zabavnu , ja sam samo protiv onih koji slusaju turbo folk , oni koji izvode tu vrstu muzike uzivo pjevaju , pa et mozete vidjeti na gore postavljenom clipu , to nisu muzicari , to su vecinom cure pune love , koje su bile kod estetskog hirurga , nabacile sise , i hajmo snimiti album , i naravno jedan spot u kojem sam skoro gola i to ce privuci narod i ja cu lijepo zivjeti , e to meni smeta , sto oni na svoj izgled postaju popularni , a neki DJ-evi niko ne zna ni kako izgledaju a slusaju se po cijelom svijetu ;)

Član
samo nek je vw:D
sta se bezze raspravljate,najbolje je sevdah slusat:D
sad ce neko rec samo drogerasi slusaju Safeta:lol:
ozbiljno,ja slusam sve,osim ovih narodnjaka kao sto su mile kitic,kemal malovcic i njima slicnih i ovo mi cijepa usi...karleusu slusam zbog muzike,zato sto ima extra muziku u pozadini,tekstovi i pjevanje joj nisu ja ca strana...ovaj gore video je montiran,i tuzila je nekog lika koji se ispostavio da je odgovoran za ovo...al nebitno...svako slusa ono sto mu prija,narodnjaka ce uvijek bit,samo zavisi kakvih...ne slusam previse ove turbo,nitro folk pjevace,al slusam narodnu,sabana recimo,i bar ja mislim,da ima extra tekstova...vernese,preslusaj od njega "Sine",meni se skupi kad god cujem tu pjesmu,skoro bi mogao i zaplakat...ima extra balada,btw. ak ti cura slusa narodnjake,pusti joj sabanove ljubavne,vidjeces ludila,odlijepi cura na tebe,provjereno:D zavisi kak me raspolozenje pukne,slusam od celine dion preko hip-hopera do linkin parka,house,trance,techno,pa do domacih narodnjaka,nekih, i dosta zabavnjaka...nit pijem,nit sam pio,nit cu pit...sa cigarama isto tako...stvar je da su belaji tamo gdje je alkohol i droga,o cemu i govori ova tema...zavisno od sredine,to je u klubovima gdje su narodnjaci il strana il tamo nesto deseto...kod nas ni nema mjesta gdje se pusta electro,house,techo i slicno,tako da svaki put cujemo,na derneku gdje je pjevala ova il ona cajka,bila tucnjava...tako da...pomalo:D
samo nek je vw:D

hahahha , cura slusa elektroniku i rap :icon_biggrin: ta odlijepi na Joksimovica :D

a nemoj porediti narodnjake i turbo folk , nije to isto , a normlano da ce Jelena reci da je montirano , pa pobogu zamisli da prizna da fkt onako pjeva XD , a za muziku se slazem ima dobrih beatova , al ovdje su svi rekli da e drogiraju samo tamo gdje se pusta elektronika , nije bitno sta se pusta vec ko je slusa , narkoman ce uz Sehidski narkoman venu pocastiti jednom porcijom ;)

e jbg Igy , bas ko nacitani filozofi vodimo konverzaciju :icon_biggrin:

a i OT je ovo , malo slobode nikome ne skodi ;)

Član
@vernes, haman ti nisi bas skontao, rekao sam da pogledas i drugi klip. Tu je imas uzivo da pjeva. I opet smaras s tim istim da "ovo ne valja, ono ne valja", zivi bolan i pusti druge da zive.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.