Noćni klubovi po Hrvatskoj puni kokaina!

Noćni klubovi po Hrvatskoj puni kokaina!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
zbog konzervativnosti ljudi i zaostalosti elektronska muzika kod nas se dovodi u blisku vezu sa drogom i narkomanima , kad cujete rijec party odmah vam u glavi speed , kokain itd.

Ljudi nekog DJ-a vide kao narkomana koji nesto vrti da lupa neka muzika , niko ne zna koliki trud , rad i talenat treba da bi se "lupanje" napravilo.

Ja npr. slusam elektronsku muziku a ni cigare ne pusim , idem i na party-e , uvijek se provedem extra bez ikakvog "dopinga" , mozda malo alkohola cisto da se opustim , nista previse.

Za mene su smijesni oni koji svoje slobodno vrijeme provode u klubovima i kaficima gdje pjevaju : Ceca , Seka , Dara , Mina , Tina ***** materina , ne znam vise , da ih ne nabrajam , cije se pjesme svode na to , ja se napila , ja se napila , ja se napila , ja se hebala , ti me snimao , ja pijem ovo , ja sam exkluziva , iskreno zalim omladinu koja je pala pod uticaj turbo folka ili urban popa kako to voli reci nama svima draga Seka Aleksic , koja btw. kaze da bi pjesme poput : ne daj se kraljice , aspirin , dodji i uzmi me , sigurno bile dobro prihvacene na eurosongu , a ne mogu sad naci kako nama svima jos draza plasticharka Jelena Krmeljusha pjeva u studio , dok snima svoje "hitove" , ako neko zna , nek nabaci link .

Toliko od mene , pozz svima koji su ostali normalni u nenormalnom vremenu ;)

Član
Vernes_AMG je napisao(la):
zbog konzervativnosti ljudi i zaostalosti elektronska muzika kod nas se dovodi u blisku vezu sa drogom i narkomanima , kad cujete rijec party odmah vam u glavi speed , kokain itd.

Ljudi nekog DJ-a vide kao narkomana koji nesto vrti da lupa neka muzika , niko ne zna koliki trud , rad i talenat treba da bi se "lupanje" napravilo.

Ja npr. slusam elektronsku muziku a ni cigare ne pusim , idem i na party-e , uvijek se provedem extra bez ikakvog "dopinga" , mozda malo alkohola cisto da se opustim , nista previse.

Za mene su smijesni oni koji svoje slobodno vrijeme provode u klubovima i kaficima gdje pjevaju : Ceca , Seka , Dara , Mina , Tina ***** materina , ne znam vise , da ih ne nabrajam , cije se pjesme svode na to , ja se napila , ja se napila , ja se napila , ja se hebala , ti me snimao , ja pijem ovo , ja sam exkluziva , iskreno zalim omladinu koja je pala pod uticaj turbo folka ili urban popa kako to voli reci nama svima draga Seka Aleksic
, koja btw. kaze da bi pjesme poput : ne daj se kraljice , aspirin , dodji i uzmi me , sigurno bile dobro prihvacene na eurosongu , a ne mogu sad naci kako nama svima jos draza plasticharka Jelena Krmeljusha pjeva u studio , dok snima svoje "hitove" , ako neko zna , nek nabaci link .

Eto ti ne pušiš ni cigare a kamoli šta drugo,a koliko vidiš nadrogiranih ljudi na party-u ? Najjači su mi kad stave sunčane naočale :lol: Ono što sam ja vidio jeste da,tamo gdje su narodnjaci uglavnom se pije alkohol i vuče tu i tamo poneko,a elektronska muzika gdje je,tu se većina naboba i našmrče pa tek onda nastavi piti,ko ima para..

Član
vernese svaka ti dala
BRIJA JE ZAKON 6 godina sam visio na partyima svih vrsta i po svakakvim mjestima i nebi vjerovali kolko ljudi tu bude bez droge zbog par pojedinaca to je shvaceno kao drogasko okupljanje
bio sam na prtyima u aurori ili na lazaretima dje je po par tisuca ljudi nikad sranje nikakvo se nije desilo dodjes na cajku 30 ljudi unutra uvjek neko pistoljem maše nekakvim

Schumi je napisao(la):

Za mene su smijesni oni koji svoje slobodno vrijeme provode u klubovima i kaficima gdje pjevaju : Ceca , Seka , Dara , Mina , Tina ***** materina , ne znam vise , da ih ne nabrajam , cije se pjesme svode na to , ja se napila , ja se napila , ja se napila , ja se hebala , ti me snimao , ja pijem ovo , ja sam exkluziva , iskreno zalim omladinu koja je pala pod uticaj turbo folka ili urban popa kako to voli reci nama svima draga Seka Aleksic
, koja btw. kaze da bi pjesme poput : ne daj se kraljice , aspirin , dodji i uzmi me , sigurno bile dobro prihvacene na eurosongu , a ne mogu sad naci kako nama svima jos draza plasticharka Jelena Krmeljusha pjeva u studio , dok snima svoje "hitove" , ako neko zna , nek nabaci link .

Eto ti ne pušiš ni cigare a kamoli šta drugo,a koliko vidiš nadrogiranih ljudi na party-u ? Najjači su mi kad stave sunčane naočale :lol: Ono što sam ja vidio jeste da,tamo gdje su narodnjaci uglavnom se pije alkohol i vuče tu i tamo poneko,a elektronska muzika gdje je,tu se većina naboba i našmrče pa tek onda nastavi piti,ko ima para..

koliko ti vidis pijanih ljudi koji uglas pjevaju Sabanom ultra mega hit ostavi mi makar sLina , a oni sto stave suncane naocale su narkomani ??? Evo ja prvi mislim na slijedeci party ponijeti jedne , cisto radi furke jer je to TREND u svijetu . Cak postoje Sunglasses party na kojem je dress code naocale , a kazes uglavnom se pije alkohol gdje su narodnjaci , ja nikad nisam primjetio nekoga ko je uzeo "bobu" da je pravio probleme , a u tim lokalima gdje se pustaju narodnjaci , malo-malo pa belaj neki ;)

bmwscaner i vernes sa vama sam!;)

Mrzim narodjake,iako to nema veze sa nazivom ove teme moram reci.

Ne shvacam niti cu ikad sthvatiti kako 90% omladine "otkida" na neke prazne stihove koje je vernes naveo prije i to bukvalno otkidaju,to se skida polugolo,cupa za kosu,udara po srcu kad cuje nesto ala (bubam) "konobaru ljevaj (pardon) ...sipaj mi crnog vina da je zaboravim,bicu ti drug" ili kako to vec ide.

Samo nek mi neko sad ne kaze "pa necu se napiti uz house,rap ili hardcorepunk" or voteva,ako vam vec treba ljubavna mjuza za opijanje i otkidanje eh koliko samo ima prelijepih (i srceparajucih) rock balada ne bi vjerovali.

Ma fak it,cuo sam od par jarana da je i po tuzli koka postala "normala" stvar i da je mladi konzumiraju sve u sesn'est,garant je tako i po brckom,ali hvala bogu nisam upoznat.

Neki od vas su stvarno jadni sa svojim komentarima, ovdje se ne raspravlja o ukusu, jedni vole jednu muziku, drugi opet vole nesto deseto, i sve se to svodi na ukus, a to da sad kako neki od vas komentarisu kako imaju bolji ukus od drugih je jadno, jer to niko nema pravo... Al' to je uvijek bilo tako, pa me i ne cudi previse... Neki od vas gluposti previse pisu, kakve veze ima muzika, mislim na to sta ko od nas slusa, sa nasim ponasanjem, ja ako sam belaj i osoba koja pukne u sekundi i napravi neki belaj moze li meni neko reci kakve to veze ima sa muzikom koju ja slusam?? Ja rijetko kada vidim po netu da neko ko slusa narodnu napada one koji slusaju house, techno, hip-hop itd.. da su to retardirane osobe, da nisu normalni bla bla bla, to je rijetkost, obicno ta svadja izbije kad neko iz nekih glupih razloga zapocne sa time da vrijedja one koji slusaju narodnu... No, to je sada ne bitno... Sramota je vrijedjat jedne druge na osnovu toga sta ko slusa, to je sramota i treba se stiditi onaj ko god tako radi, samo pokazuje svoju ne zrelost!!! Belaja, droge, alkohola, ima na svakom slavlju, ne bitno koja vrsta muzike se slusa, a ovo prepucavanje je postalo jadno, pojedinaca fkt. ima glupih, nemam druge rijeci!!!!

Ja (bar) nisam rekao da je iko glup ili retardiran,samo sam napisao da mi nije jasno kako neko moze "otkidat" na neke tamo ofucane stihove.

a to da je turbo folk nekvalitetna mjuza,pa to je bar nepobitna cinjenica,ne treba se ni prepirati oko toga.

Pa to postavljanje u postovima "ja sam bolji od tebe, ti si nula" ne pisu normalni ljudi, to su ciste provokacije...

Nisam ni ja rekao da je normalna muzika, ja licno slusam sve, a kad izadjes u grad nemas opcije neke osim tih narodnjaka ni slusati, sad ne znam kakva je sitacija u drugim gradovima, al' opet i ja odem i slusam, i popijem sa drustvom i opet nikad u 5 godina koliko hodam nisam napravio neki belaj, i tako mnogih ima, to je sigurno, i to je ono sto ja govorim, da je glupost osudjivati po vrsti muzike koja se slusa, kakva je neka osoba!!!!

Ti me gledas
ko dete kolace
tvoji vreli
pogledi me svlace

Lud si za mnom
na celu ti pise
glas te bije
da volis slatkise

Asi masi, mene promasi
ako bi slatko kupi bombone
drugima pridji, mene zaobidji
ma hajde, decko, smiri hormone

Ko sto brine
vuk o svome plenu
ko o cemu
ti ne menjas temu

Svud se hvalis
moja ljubav ti si
a ni oci
video mi nisi

samo jedan tekst jedne pjesme , e hajd nek mi neko kaze kakvu poruku ima ova pjesma

Ti me gledas
ko dete kolace
tvoji vreli
pogledi me svlace

Lud si za mnom
na celu ti pise
glas te bije
da volis slatkise

Asi masi, mene promasi
ako bi slatko kupi bombone
drugima pridji, mene zaobidji
ma hajde, decko, smiri hormone

Ko sto brine
vuk o svome plenu
ko o cemu
ti ne menjas temu

Svud se hvalis
moja ljubav ti si
a ni oci
video mi nisi

samo jedan tekst jedne pjesme , e hajd nek mi neko kaze kakvu poruku ima ova pjesma

ekstra pjesma sad bih se napio op op opo op :lol:

Ja i nasao si jednu pjesmu koja nije normalna, pa sta?? Tih promasaja imas u svim vrstama muzike, mogu i ja od stranih pjesama naci tekstova koji nisu ni za sta!!! Sta je sad smisao tvog' posta??

JD.

Član
ne kontam sta ce nam ovakve vijesti iz Hrvatske kad ni kod nas nije nista bolje po ovom pitanju ... cijelo selo smrce bijelo :lol:

samo sam ukucao Tina Ivanovic lyrics , i izabrao prvu pjesmu , sta bi bilo da sam trazio :lol:

i MOLIM VAS ako neko moze naci na youtube kako Jelena Krmeljusa pjeva u studiu nek postavi , to je haos :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.