Član
almir_gr je napisao(la):Pa to postavljanje u postovima "ja sam bolji od tebe, ti si nula" ne pisu normalni ljudi, to su ciste provokacije...
Nisam ni ja rekao da je normalna muzika, ja licno slusam sve, a kad izadjes u grad nemas opcije neke osim tih narodnjaka ni slusati, sad ne znam kakva je sitacija u drugim gradovima, al' opet i ja odem i slusam, i popijem sa drustvom i opet nikad u 5 godina koliko hodam nisam napravio neki belaj, i tako mnogih ima, to je sigurno, i to je ono sto ja govorim, da je glupost osudjivati po vrsti muzike koja se slusa, kakva je neka osoba!!!!
ma jaro ima to veze,mozda ima izuzetaka,ali uzmi nekog lika koji slusa recimo Bob Dylana i nekog ko slusa Mile kitica recimo, jebo ja sebe ako se ovaj prvi nece pokazati kao inteligentnija osoba,sudeci po tekstova te dvojice izvodjaca,prvi ima malo je rec kvalitetne i inteligente recenice,dok ovaj drugi...jah!
Iako ne kazem da nema izuzetaka,ima ljudi koji slusaju narodnjake samo iz fore i zato sto zaista nemaju sta drugo slusati po kaficima,recimo moj cimer slusa narodnjke nako iz zeze,ali mu je number one grupa metallica,malo cudna kombinacija ali zaista postoji i takva osoba.I radi se o zaista inteligentnom momku.
Ali s druge strane puno je vise onih koji nisu izuzeci ovog "pravila".