Noćni klubovi po Hrvatskoj puni kokaina!

Noćni klubovi po Hrvatskoj puni kokaina!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
almir_gr je napisao(la):
Pa to postavljanje u postovima "ja sam bolji od tebe, ti si nula" ne pisu normalni ljudi, to su ciste provokacije...

Nisam ni ja rekao da je normalna muzika, ja licno slusam sve, a kad izadjes u grad nemas opcije neke osim tih narodnjaka ni slusati, sad ne znam kakva je sitacija u drugim gradovima, al' opet i ja odem i slusam, i popijem sa drustvom i opet nikad u 5 godina koliko hodam nisam napravio neki belaj, i tako mnogih ima, to je sigurno, i to je ono sto ja govorim, da je glupost osudjivati po vrsti muzike koja se slusa, kakva je neka osoba!!!!

ma jaro ima to veze,mozda ima izuzetaka,ali uzmi nekog lika koji slusa recimo Bob Dylana i nekog ko slusa Mile kitica recimo, jebo ja sebe ako se ovaj prvi nece pokazati kao inteligentnija osoba,sudeci po tekstova te dvojice izvodjaca,prvi ima malo je rec kvalitetne i inteligente recenice,dok ovaj drugi...jah!

Iako ne kazem da nema izuzetaka,ima ljudi koji slusaju narodnjake samo iz fore i zato sto zaista nemaju sta drugo slusati po kaficima,recimo moj cimer slusa narodnjke nako iz zeze,ali mu je number one grupa metallica,malo cudna kombinacija ali zaista postoji i takva osoba.I radi se o zaista inteligentnom momku.
Ali s druge strane puno je vise onih koji nisu izuzeci ovog "pravila".

U svim vrstama muzike ima smeca, to je tako, drugo je sto mi zivimo na Balkanu i na nasem podrucju se vrti sve oko "nase" muzike, tako da se to najvise i slusa!!!

Ovo gore sto si spominjao u vezi inteligencije, opet je to osudjivanje, i ne mora znaciti, evo ti primjer lik u mene u razredu, on ti slusa sve neke stare pjesme, seljacke itd.. ono bas sto slabo ko slusa, rijetko kada je neka spacna pjesma, a lik ima sve cetiri godine prosjek 5.0, znaci nema veze muzika koja se slusa, u vecini slucajeva bi ispalo ko slusa tu muziku je nivo inteligencije u te osobe na nuli!!!

almir_gr je napisao(la):
U svim vrstama muzike ima smeca, to je tako, drugo je sto mi zivimo na Balkanu i na nasem podrucju se vrti sve oko "nase" muzike, tako da se to najvise i slusa!!!

Ovo gore sto si spominjao u vezi inteligencije, opet je to osudjivanje, i ne mora znaciti, evo ti primjer lik u mene u razredu, on ti slusa sve neke stare pjesme, seljacke itd.. ono bas sto slabo ko slusa, rijetko kada je neka spacna pjesma, a lik ima sve cetiri godine prosjek 5.0, znaci nema veze muzika koja se slusa, u vecini slucajeva bi ispalo ko slusa tu muziku je nivo inteligencije u te osobe na nuli!!!

jooj otkad su ocjene u skoli bile mjerilo znanja,nikad! Jel znas da je einstein pao treci razred,a radi se o najvecem umu svih vremena.

ali sve to neme veze sa ovom temom,pa necemo dalje.

pusa,pozdrav,admini LOCK ba ovo!

admire jahicu...ccc:D

Nisam samo mislio na ocjene u skoli, ocigledno sam se pogresno izrazio....

edit.. Ma oko gluposti raspravljamo, vrijeme da mi ovo u miru privedemo kraju, ne potrebno gubimo vrijeme, bolje gubit vrijeme na cure heheh :p :D

cuj da se kljuca tema , pa niko se nije posvadjao , ko normlani ljudi picamo , valjda zato postoji ovaj forum , a Almire zasto onda vecina koja slusa elektroniku se svrstava medju narkomane ?

ma da ja kazem jednu Narkomana boli ***** i za narodnom i za tehnom i za hio hopom i za svakom pjesmom njemu je samo u cilju da se osine i boli ga briga :icon_rolleyes:

Član
evo samo da dodam, ja slusam stvarno svu mogucu muziku koja postoji i inace sve volim slusat, al iz nekog razloga ovaj nas turbo folk ili ubran pop kako seka kaze je najvise prihvacen na nasim prostorima i najvise mladih to i slusa, naravno nema nista ljepse nego popit koju TUZLANSKU i zapjevat u drusvu sa osmjehom na licu i rukama u zraku pjesmu od sabana ostavi mi makar sina, dok na tim vasim ultra mega super NO DOPE partyjima se slusa muzika uz koju cojk pod:

1. NEMOZE PJEVAT
2. NEMOZE NORMALNO PLESAT
3. NEMOZE PRICAT SA LJUDIMA OKO SEBE RADI GLASNOCE TAKVE MUZIKE
4. NEMOZE SE OPUSTIT (I NEMOJTE GOVORIT DA MOZETE, BABA BIO, BABA VIDIO)
5. IMA JAKO PUNO NADROGIRANOG SVIJETA
6. U VECINI SLUCAJEVA CAK JE I SAM DJ NADROGIRAN KO MACKA
7. INACE KAD ODETE NA TAKAV PARTY OSVRNITE SE MALO NA SVIJET OKO SEBE KAKO JE OBUCEN, KAKO IZGLEDA, NA STA VECINA NJIH LICI, KAKVE SU IM FRIZURE ITD ITD ITD.

da skratim pricu, 99% ljudi koji slusaju takav tip muzike su u PM sjebani u glavu ljudi, vecinom nadrogirani da neznaju ni ko su a kamoli gdje su tak da je skroz suvisno pravdat takvu muziku i inace takav svijet .... e sad onih 1% koji "znaju" kako se takva muzika slusa i sta ja znam, njima skidam kapu i na njih se ovo ne odnosi ....

S postovanjem,

LP

Vernes_AMG je napisao(la):
cuj da se kljuca tema , pa niko se nije posvadjao , ko normlani ljudi picamo , valjda zato postoji ovaj forum , a Almire zasto onda vecina koja slusa elektroniku se svrstava medju narkomane ?

Pa napisao sam vec ja to, predrasude, za svaku vrstu muzike nesto je novo vezano, a ubiti nema veze sa muzikom vec sa osobom koja je slusa, kao sto sam napisao vec, belaj, droga alkohol, idu uz osobu a ne uz muziku!!!

Član
P.S. samo da dodam , kako sam upoznat Catta je jedan od takvih, znaci slusa taj tip muzike i razumije ga a momak znaci ni ne pusi a kamoli sta drugo (znaci govorim kako sam cuo i kako ja znam), a ujedno sam prisustvovao jednom Photo Shoot-u kada je doticni gosp. Catta nako radi zajebancije vise puta slikao momka koji 24/7 ja mislim zivi samo za techno i njemu slicne, pa ako je catta voljan i ako mu nije tesko nek upload-uje koju sliku pa nek svi vide kakav svijet ide na takve partyje .... ZNACI NE GOVORIM NI SLUCAJNO DA SU SVI TAKVI, SAMO KAZEM DA IH IMA DOSTA KOJI JESU ....

eddo je napisao(la):
evo samo da dodam, ja slusam stvarno svu mogucu muziku koja postoji i inace sve volim slusat, al iz nekog razloga ovaj nas turbo folk ili ubran pop kako seka kaze je najvise prihvacen na nasim prostorima i najvise mladih to i slusa, naravno nema nista ljepse nego popit koju TUZLANSKU i zapjevat u drusvu sa osmjehom na licu i rukama u zraku pjesmu od sabana ostavi mi makar sina, dok na tim vasim ultra mega super NO DOPE partyjima se slusa muzika uz koju cojk pod:

1. NEMOZE PJEVAT
7. INACE KAD ODETE NA TAKAV PARTY OSVRNITE SE MALO NA SVIJET OKO SEBE KAKO JE OBUCEN, KAKO IZGLEDA, NA STA VECINA NJIH LICI, KAKVE SU IM FRIZURE ITD ITD ITD.

da skratim pricu, 99% ljudi koji slusaju takav tip muzike su u PM sjebani u glavu ljudi, vecinom nadrogirani da neznaju ni ko su a kamoli gdje su tak da je skroz suvisno pravdat takvu muziku i inace takav svijet .... e sad onih 1% koji "znaju" kako se takva muzika slusa i sta ja znam, njima skidam kapu i na njih se ovo ne odnosi ....

S postovanjem,

LP

1. ko kaze da ne moze pjevat , mnooogo house pjesama ima jako dobar tekst
2. jos jedna glupost , postoji posebna vrsta plesa slicna break danceu , zove se tecktonik , uz electro se to plese , ima jos toga
3. uz takvu muziku ti i ne treba prica
4. popijes 2-3 jegera i max. si opusten
5. sve zavisi ko dodje na party , i u parku ima narkomana :D
6. kako se onda snadje sa onolikom opremom isped sebe ?
7. kulturnije i modernije obucen nego oni sto slusaju turbo folk

;)

Član
Vernes_AMG je napisao(la):
eddo je napisao(la):

1. NEMOZE PJEVAT

S postovanjem,

LP

1. ko kaze da ne moze pjevat , mnooogo house pjesama ima jako dobar tekst
2. jos jedna glupost , postoji posebna vrsta plesa slicna break danceu , zove se tecktonik , uz electro se to plese , ima jos toga
3. uz takvu muziku ti i ne treba prica
4. popijes 2-3 jegera i max. si opusten
5. sve zavisi ko dodje na party , i u parku ima narkomana :D
6. kako se onda snadje sa onolikom opremom isped sebe ?
7. kulturnije i modernije obucen nego oni sto slusaju turbo folk

;)

druze ne raspravljo se ja stobom, ja bio, ja vidio, nikad vise .... tebi svaka cast na tvom, al mislim da je prica jedno a iskustvo nesto sasvim drugo, to sto ti nisi takav, nedaje ti pravo da pravdas i druge sam da znas .... al aj necemo o tom .... opet kazem svaka tebi cast, al uz onakvu muziku 2-3 litra jegera ne pomazu a kamoli 2-3 casice .... no necemo o tome ....

LP

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.