Bodovi se kupuju parama, al pravim paramaADO MOSTAR je napisao(la):Zaglavio na 15 sekundi ali imam nesto para sad em interesuje kako ide sa ovim bodovima kako ih osvojit jer izgleda pomazu bolje bodovi nego pare
Mrva je napisao(la):Bodovi se kupuju parama, al pravim paramaADO MOSTAR je napisao(la):Zaglavio na 15 sekundi ali imam nesto para sad em interesuje kako ide sa ovim bodovima kako ih osvojit jer izgleda pomazu bolje bodovi nego pare
Kako komeOmO je napisao(la):Zanimljiva igra, na pocetku je malo dosadno.. Sporo auto :icon_smile:
Duke_Of_Harlem je napisao(la):ja sam dogurao na nekih 10sec bez nitra,sa nitrom to ide nesto malo ispod,sad ganjam pare da predjem u ovaj stan od 15.000$ da mogu kupovati u drugoj radnji gdje su jos jaci djelovi i mislim da bih onda mogao ici visokih 9 bez nitra ,mozda cak i vise
citao sam po njihovim forumima da je najbrze vrijeme integre 10.7xx sa nitrom a ja ga spustio na 10.1xxx bez nitra
ado_d je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):ja sam dogurao na nekih 10sec bez nitra,sa nitrom to ide nesto malo ispod,sad ganjam pare da predjem u ovaj stan od 15.000$ da mogu kupovati u drugoj radnji gdje su jos jaci djelovi i mislim da bih onda mogao ici visokih 9 bez nitra ,mozda cak i vise
citao sam po njihovim forumima da je najbrze vrijeme integre 10.7xx sa nitrom a ja ga spustio na 10.1xxx bez nitra
Ma to su seoni zajebali. Ja sam sa svojom vozio niskih 9 sa nitrom i 30 psi pritiska.