BHT Ovisnik
Evo mene opet među japance i medu terence Kako sam prodao pick-up morao sam uzeti drugog terenca, a to je bila namjera striktno patrol GR dugi 4.2 . Famozni TD42 motor koji se koristi po pustinjama,africi i sl, koji nitko jos nije ubio. Imao sam ponuda za novije za manje novaca ali su 2.8 TD sto nisam htio,nego iskljucivo 4.2, i nakon cijele pregledane BiH kupim jednog za kojeg mi je oko najvise zapalo,ali je bio i najskuplji. U pitanju je prvi vlasnik !!! Kupljen u Čapljini, presao samo oiriginalnih 140 000 sto je za ovo cudo ama bas nista, znaci auto terena nije vidio nikada ! Ima servisna knjiga i sve. Covjek ga iz gusta vozio, ispod ga mogu lizat kako je cist,znaci strasan. Ima Klimu koja hladi strasno dobro, webasto, el podizace, servo,abs, blokada diferncijala, 7 siceva, zastite od krađe i sl. Gume yokohama 31/10,5 R15, koje su placene 320KM komad sto je 1200+KM, za koje imam račun,nedavno kupljene. Njih cu ostaviti za zime,a kupiti neke ljetne za felge koje sam ostavio od proslog terenca. Uglavnom ima 4.2 motor sa 115KS i oko 300NM, auto kida i udoban za voziti samo tako, 80 vozi na 1500RPM, isto uz brdo niz brdo. Biti ce testiranja,ali cu ga paziti i maziti jer sam uvjeren da na ovim prostorima tesko da ima ijedan da je manje presao i bolje ocuvan, osim sto neki ćuniraju kao sto sam i sam pa dobar izgleda,al da je u tvornickom stanju kao ovaj tesko. Unutranjost, tepisi, plastike sve mnogo ocuvanije nego i bmw i volvo mi. Da ne duljim evo slika, ekspedicija ce biti. Planiram ga jos naprijed zatamniti, naprijed bulbar staviti i krovnu galeriju preko cijelog krova da se moze i sator na krov staviti kada podem u ekspedicije i sl.
Ovo je bila samo mala proba tu u selu, naspram pick-up -a ovaje je zvijer, kolega je ovakvog samo sa extremnim gumama neki dan prodao iz Mostara u Slovniju i covjek ga transportovao za Afriku.
Ovo je bila samo mala proba tu u selu, naspram pick-up -a ovaje je zvijer, kolega je ovakvog samo sa extremnim gumama neki dan prodao iz Mostara u Slovniju i covjek ga transportovao za Afriku.