GOLF TZ je napisao(la):a jbg pa ovo je forum kao i neka druga drustvena mreza... ono sto ne zelis da ostali vide nemoj ni postavljati i to je to...![]()
GOLF TZ je napisao(la):a jbg pa ovo je forum kao i neka druga drustvena mreza... ono sto ne zelis da ostali vide nemoj ni postavljati i to je to...![]()
dellas je napisao(la):po meni treba da se ne vide slike onima koji nisu clanovi. A da bi postao clan ja bih uveo neku simbolicnu clanarinu,a za taj novac organizovao neka okupljanja,nagradnu igru za clanove ili nesto slicno...ovako vlasnici vw-a i audi-a cuvajte se.
dellas je napisao(la):po meni treba da se ne vide slike onima koji nisu clanovi. A da bi postao clan ja bih uveo neku simbolicnu clanarinu,a za taj novac organizovao neka okupljanja,nagradnu igru za clanove ili nesto slicno...ovako vlasnici vw-a i audi-a cuvajte se.
Deyo je napisao(la):dellas je napisao(la):po meni treba da se ne vide slike onima koji nisu clanovi. A da bi postao clan ja bih uveo neku simbolicnu clanarinu,a za taj novac organizovao neka okupljanja,nagradnu igru za clanove ili nesto slicno...ovako vlasnici vw-a i audi-a cuvajte se.
sviđa mi se kako razmišljaš :lol:
Salle je napisao(la):nebih bilo loše da likovi koji nemaju 50 postova npr i koji nisu registrovani i koji se nisu predstavili da mogu gledati tuđe garaze i slike...