Stvarno ne mislim da ti moze radi toga napisat kaznu, evo u mene na golfu su prednje hankook zadnje sava rezervna fulda sve su iste dimenzije sara nije ista. I sad bi u autu trebao imati 2 rezervne sa istom sarom.Nema sanse da moraju biti 4 iste!!! Gume moraju biti iste na jednoj osovini a na drugim osovinama moze biti druga sara al bitno je da na jednoj osovini budu uparene....tako da ako si platio kaznu za to niko ti nije kriv. Pre 2 godine si polozio i vec zaboravio.
sirovina nekaOnda bi svak ovdje na forumu dobio 20 kazni godisnje , nema od toga nista , a i to mi nije jasno , hajde sto se mjrei sara na gumi , ali da se to gleda i da neko naleti na policajce koji to gledaju ,
ja znam covjeka koji iam sve cetiri razlicite gume , i to uzima ih namjerno tako , kaze nije bitna sara , samo da su dimenzije iste , ali ovo je izuzetak , covjek je cudan po prirodi malo
ma to mjeri saru nama i gleda jesul zimske gume zimi i tako... ja proslu zimu kupio auto dao bruku para na popravke, jedva skucko da kupim 2 nove gume da imam naprijed, zaustavi me i mjeri saru nazad hoce da pise kaznu. X6-ice se vozaju svu zimu na ljetnim gumama i to im konci vire koliko su poderane ne smiju ih zaustavit a kamo li saru mjeriti
ma ljudi i nestaju uopstema to mjeri saru nama i gleda jesul zimske gume zimi i tako... ja proslu zimu kupio auto dao bruku para na popravke, jedva skucko da kupim 2 nove gume da imam naprijed, zaustavi me i mjeri saru nazad hoce da pise kaznu. X6-ice se vozaju svu zimu na ljetnim gumama i to im konci vire koliko su poderane ne smiju ih zaustavit a kamo li saru mjeriti
To je sada vec druga prica .D , nemoj samo da ode sada u tom smjeru
I jedan "fazlinovic" da ode i to predlozi !Ma treba uvesti cijenik kazni za upotrebu mobitela dok se vozi auto
poslovni razgovor = 50 KM
razgovor sa bračnim partnerom = 30 KM
razgovor sa ljubavnicom/ljubavnikom = nema kazne
tipkanje SMS-a = 50 KM
fejsbučenje u vožnji = uvesti u obavezni dio prilikom polaganja vozačkog ispita
Zamjeni razgovor sa bracnim partnerom i poslovni. Jbg posao je bitan, muž\zena neka cekaju.Ma treba uvesti cijenik kazni za upotrebu mobitela dok se vozi auto
poslovni razgovor = 50 KM
razgovor sa bračnim partnerom = 30 KM
razgovor sa ljubavnicom/ljubavnikom = nema kazne
tipkanje SMS-a = 50 KM
fejsbučenje u vožnji = uvesti u obavezni dio prilikom polaganja vozačkog ispita
Ne tipka sigurno po fejsbuku prijatelju,vjeruj.Ovo za drzanje telefona u ruci bi i ja kaznjavao. Kako su izmislili 3g ikako je to bosnji dostupno on bi fejsbucio po vas dan.. Ne kazem drug konkretno za tebe al jucer gledam kamiondziju vozi levat prikolicu 30m i tipka na telefon..