CoL3 je napisao(la):ako hoces luksuzno,do 15€ da uvedes,da ima preko 150ks,kvalitetno uz to da je komotno i pravo udobno moja vruca preporuka BMW E60
to mi je auto san,nadam mu se za godinu-dvije u garazi,niti jedan audi mu nemoze konkurirati u udobnosti,jedino merc E klasa il cak manje,al udubno C klasa karavan,al bimer je bimer,najudobniji po meni E60
Sina je napisao(la):CoL3 je napisao(la):ako hoces luksuzno,do 15€ da uvedes,da ima preko 150ks,kvalitetno uz to da je komotno i pravo udobno moja vruca preporuka BMW E60
to mi je auto san,nadam mu se za godinu-dvije u garazi,niti jedan audi mu nemoze konkurirati u udobnosti,jedino merc E klasa il cak manje,al udubno C klasa karavan,al bimer je bimer,najudobniji po meni E60
Ne bi vjerovao sta radi vazdusno vjesanje na autu po pitanju udobnosti...
DLS je napisao(la):pricekacu tamo iza nove godine da jos malo se skupi para i da cjene malo opanu ,jer ipak kad prodje nova godina ..odma auta starija hehehe ako punica htjedne pogurat ..moglo bi se nesto i do 50 hiljdarki uzet .. evo geldo sam sad BMW 735i
neznam sta vi mislite ? (ili mozda audija A8 ili Merca S klase)??
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lidfme1bmot3
Sina je napisao(la):CoL3 je napisao(la):ako hoces luksuzno,do 15€ da uvedes,da ima preko 150ks,kvalitetno uz to da je komotno i pravo udobno moja vruca preporuka BMW E60
Ne bi vjerovao sta radi vazdusno vjesanje na autu po pitanju udobnosti...