Zvonimir Nedic Član 18.03.2010 #152 Danas covjek nemoze vise da ocjeni koja mu kola idu u susret odnosno koje je marke.Svi su na isti kalup.Stara dobra vremena su prosla.
Danas covjek nemoze vise da ocjeni koja mu kola idu u susret odnosno koje je marke.Svi su na isti kalup.Stara dobra vremena su prosla.
kokolo kole Član 20.03.2010 #153 Naj Prilozi veyron06_09.jpg 31,8 KB · Pregleda: 2 2009-Lamborghini-Reventon-Roadster-Front-Side-View-588x441.jpg 33 KB · Pregleda: 7
D djavolica Član 20.03.2010 #156 Ne vidjeh da je bilo slika, ako jeste my bad, ako ne, meni isto jedna od najljepših coupea :icon_smile:
Ne vidjeh da je bilo slika, ako jeste my bad, ako ne, meni isto jedna od najljepših coupea :icon_smile:
CoL3 BHT Ovisnik 09.04.2010 #158 ja mico taman posao staviti i ja,tek viđoh opet temu toliko patim za ovim 407 coupeom,od kada sam u Zagrebu na auto sajmu ga vidio i sjeo u njega zaljubio sam se,kako samo prelijepu guzu ima:icon_sad: jes da su opet slike,al obozavam ga
ja mico taman posao staviti i ja,tek viđoh opet temu toliko patim za ovim 407 coupeom,od kada sam u Zagrebu na auto sajmu ga vidio i sjeo u njega zaljubio sam se,kako samo prelijepu guzu ima:icon_sad: jes da su opet slike,al obozavam ga
E edoze Član 17.04.2010 #160 ne ide sa netcarshow ne daju mocni su 407 i 406 coupe mada je laguna coupe ljepsa i od njih
JD. Član 17.04.2010 #161 technoGeek je napisao(la): Renault Megane RS Kliknite za proširenje... :lol: odkad je to Megane coupe ??
technoGeek je napisao(la): Renault Megane RS Kliknite za proširenje... :lol: odkad je to Megane coupe ??
V Vernes_AMG Član 17.04.2010 #164 ne razumijem te , pa ima 2 vrata , Megane Coupe RS :icon_rolleyes: http://www.ultimatecarpage.com/car/4082/Renault-Megane-Coupe-R.S.-250.html
ne razumijem te , pa ima 2 vrata , Megane Coupe RS :icon_rolleyes: http://www.ultimatecarpage.com/car/4082/Renault-Megane-Coupe-R.S.-250.html
JD. Član 17.04.2010 #165 ne, ima 3 vrata :icon_rolleyes: onda je i Golf VI sa 3 vrata coupe ? aha kako da ne, to sto sad svakakvim autima lijepe taj naziv "coupe" ne znaci da jesu Coupei karoserijski, a ja sam shvatio da je ovo tema o Coupeima, ne pokusajima istih
ne, ima 3 vrata :icon_rolleyes: onda je i Golf VI sa 3 vrata coupe ? aha kako da ne, to sto sad svakakvim autima lijepe taj naziv "coupe" ne znaci da jesu Coupei karoserijski, a ja sam shvatio da je ovo tema o Coupeima, ne pokusajima istih