Član
eMIRnAME je napisao(la):pa znas tonove iz skole, , c,d,e,f,g,a,h,c ja mislim da je tako. tako sam se ja bar orjentisao.
to lave ma davno sam ti ja to iz skole zaboravio:lol:
a koji je fazon sa ovom sahovnicom:icon_question:
eMIRnAME je napisao(la):pa znas tonove iz skole, , c,d,e,f,g,a,h,c ja mislim da je tako. tako sam se ja bar orjentisao.
adohera je napisao(la):na papiricu ima 1. b1 2. d2 3.c4 4.d3 i nasao sam na onim GO=d1 OD=d4 LU=c1 CK=a3 e sad prvo utipkam te sa papirica pa onda ove redom GO oznacim d1 polje... al ne otvori mi:icon_mad: a1 donje lijevo; d1 donje desno ; a4 gornje lijevo;d4 gornje desno...
emir_89 je napisao(la):za one kojima se neda zavrsavat, a zele vidjeti sta je sve potrebno uradit do kraja, evo linka
http://www.youtube.com/watch?v=HVMjUCTvhQo&feature=player_embedded
antrax je napisao(la):adohera je napisao(la):na papiricu ima 1. b1 2. d2 3.c4 4.d3 i nasao sam na onim GO=d1 OD=d4 LU=c1 CK=a3 e sad prvo utipkam te sa papirica pa onda ove redom GO oznacim d1 polje... al ne otvori mi:icon_mad: a1 donje lijevo; d1 donje desno ; a4 gornje lijevo;d4 gornje desno...
Neispravno kolega Kad pogledas uv lampom good luck, vidiš uv-eom kako su slova spojena hehe mislim da je ista šema stalno... samo ti mijenjaš svoja slova koja si našao u prostoriji... tj. imaš u utičnici, na zlatniku, u rupi ispod one daske i u sevu gdje je ključ bio...
GOOD LUCK
GD
LK
OC ili CO
UO ili OU
Boldirano ti je šema... tj... kad pronaćeš na ovim mjestima gdje sam ti rekao, samo uvrsti slova i brojeve...
Pokušaj ovako, tj. samo izmjenjaj po ovoj šemi, ako zapne, tu smo
Ako ti nije jasno opet kako, možda sam nejasno opisao, kad pronađeš UV lampom tamo gdje sam ti rekao, napiši mi ovdje i napiši mi ove sa papira, pa ću ti probat ja šifru za sef ispisat
mateo.split je napisao(la):nema sanse da ovo neko sam rjesi, ma moze i uz pomoc jarana, ma njih 200, onaj ko nije vidia rjesenje nemoze ovo rijesiti nikako!
Aditas je napisao(la):nije isto.. razlikuju se sifre.. recimo djevojka moja kad je igrala, nije imala iste sifre kao ja...
fazon prvog sefa je odsvirati boje po semi iz kofera, drugi je utipkavanje brojeva sa kocke(kad je osvijetlite), a treci je u onim siframa.. go=c3 recimo.. ali kad imate duple sifre, morate osvijetliti pismo sa smiley-em.. i ukrstiti slpova po matematickom proracunu da bi se dobile druge sirfe...
i voila....:icon_smile:
mateo.split je napisao(la):nema sanse da ovo neko sam rjesi, ma moze i uz pomoc jarana, ma njih 200, onaj ko nije vidia rjesenje nemoze ovo rijesiti nikako!
moze brate.. ja sam rijesio.. jest da sam sjedio 9 h za kompom nisam ni jeo...
Aditas je napisao(la):nije isto.. razlikuju se sifre.. recimo djevojka moja kad je igrala, nije imala iste sifre kao ja...
fazon prvog sefa je odsvirati boje po semi iz kofera, drugi je utipkavanje brojeva sa kocke(kad je osvijetlite), a treci je u onim siframa.. go=c3 recimo.. ali kad imate duple sifre, morate osvijetliti pismo sa smiley-em.. i ukrstiti slpova po matematickom proracunu da bi se dobile druge sirfe...
i voila....:icon_smile:
moze brate.. ja sam rijesio.. jest da sam sjedio 9 h za kompom nisam ni jeo...