Bokili je napisao(la):ma gon to pi*ku materinu , tri sata ,blejim u ove gluposti , klikam ko manita budala , i jedva one stolice mako....:icon_smile:
TDi Power je napisao(la):Bokili je napisao(la):ma gon to pi*ku materinu , tri sata ,blejim u ove gluposti , klikam ko manita budala , i jedva one stolice mako....:icon_smile:
hahahah:lol::lol::lol::lol: isti sam ti takav,samo meni nije jasno kako otvoriti ono smece od eqvilajzera i kako postici taj neki visoki zvuk,molim vas detaljno pojasnite ili cu rarbiti mis:icon_mad:
TDi Power je napisao(la):E jbg ja i sah ko nebo i zemlja sta sada????:icon_question:
nenad je napisao(la):TDi Power je napisao(la):E jbg ja i sah ko nebo i zemlja sta sada????:icon_question:
Uzmi UV lampu i nadji napisane formule u sefu, u rupi gdje je bila daska, na zlatnoj polugi i u uticnici.
Kad rijesis to, upises to u sahovsko polje i otvori se sef, dobijes steku za vrata i to je kraj.
TDi Power je napisao(la):nenad je napisao(la):TDi Power je napisao(la):E jbg ja i sah ko nebo i zemlja sta sada????:icon_question:
Uzmi UV lampu i nadji napisane formule u sefu, u rupi gdje je bila daska, na zlatnoj polugi i u uticnici.
Kad rijesis to, upises to u sahovsko polje i otvori se sef, dobijes steku za vrata i to je kraj.
Kako da upisem kada se ne razumijem u sah:icon_cry: