Član
Cena_!!! je napisao(la):To si u pravu Green Devil da se ne isplati, ali ja sve u svemu imam zelju da napucam kombija i cisto radi cefa jednostavno svidja mi se i bez obzira szo se ipak dobar auto moze uzeti za te pare al svidja mi se kombi, Raspravljao sam ja po raznim forumima za ubacivanje benzinca i svi su mi rekli da se moze ubacit benzinac iz audija jaje 2.0i sa 1150 KS al ima jedan mali problem, treba dobra podrska sa financijske strane dabi to sve radilo kako treba vec ako hoces benzinca svi su mi rekli kupi kombija benzin ima serijski 2.1 motor ugradis plin i to je to.A posto trenutno je uopsteno situacja sa finansijske strane losa nagovorise me na 1.9 TDI. Jer lako se ubaci a dobro ipak ide pa sam se slozio s tim mada ja volim benzin vise nego ista. Evo jedna slika koju sam ja radio u Photoshopu kako bi ja zelio da nekad izgleda al najvjerovatnije nece nikad biti ovakvo spusten al priblizno_!!!
http://imageshack.us/photo/my-images/535/josnizisivefelge2.jpg/
Pa hajdi ako neko ima nekih nformacija za ubacivanje motora nek javi, ako moze da se ovaj prepravi nije neki problem ako moze, u mene je 1.7 TD pa ako bi moglo da se malo odradi na 1.9 ili 2.0 s drugom pumpom za gorivo. Mislim da bi imao vise konja!!! Al sve u svemu imam zelju da ga sredim bez obzira sto niko ne moze da me shvati zasto ja hocu kombija sebi da sredim a necu neko auto.Al et sta je tu je_!!!
Pozdrav_!!!
pa eto napisao sam ti broj od covjeka iz tuzle koji se bavi sa transporterima..pitaj covjeka sta i kako i koliko para