Član
Čiji je ovaj crni ( nisam sigran da je crn ) na 9.38 se vidi,sam vozi ? Koji je motor u njemu ?
Odlično okupljanje,svaka čast !
B.M - Floyd je napisao(la):Čiji je ovaj crni ( nisam sigran da je crn ) na 9.38 se vidi,sam vozi ? Koji je motor u njemu ?
GTI FAN je napisao(la):Ja sam Zoranu (kocka) bjezao na Mo raceu upravo na startu ali poslije k uzme me,uspio sam ga dobiti na 402(trening) jedino dok je bio na losim gumama(kad je stavio zimulje ,ode) i to me uzme bas poslije a ipak imam 140 ks i ispod 1000 kg i nove gume 16, a ova cvrka je losija na startu a poslije cak sustize i ima 1300 kg tako da definitivno auto odlicno ide
sandy_mo je napisao(la):Ta trka gdje je Astra lose vozila su se Gogo(vl. Astre) i Gogo drugi(vl. Audija) zamjenuli za vozila da probaju naopako
-Suki- je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Ja sam Zoranu (kocka) bjezao na Mo raceu upravo na startu ali poslije k uzme me,uspio sam ga dobiti na 402(trening) jedino dok je bio na losim gumama(kad je stavio zimulje ,ode) i to me uzme bas poslije a ipak imam 140 ks i ispod 1000 kg i nove gume 16, a ova cvrka je losija na startu a poslije cak sustize i ima 1300 kg tako da definitivno auto odlicno ide
hah pa kocka je najjaca u startu, stani samnom mislices da nisi pustio kvacilo.
to sto ljudi neznaju voziti to je druga prica, ja vam govorim o idealnom startu jednog i drugog auta.
GTI FAN je napisao(la):Goca jeli blesa jos u formi ?
g0go je napisao(la):Hahahha, sada Suki šuka da Zoka ne zna voziti DDD
GTI FAN je napisao(la):g0go je napisao(la):Hahahha, sada Suki šuka da Zoka ne zna voziti DDD
:lol: Ja Zoki branim cast pa pricam da je do auta .Ma prava istina je da sam ja previse dobar vozac pa bolje startam nego RWD. :icon_biggrin: