BoosT666 je napisao(la):E jbg kolega...Audi je los da bog sacuva ramljak ga sa kecom naganjo skoro do kraja piste...Dok je bmw bio zestok Ajd bit ce jos eventa sad pa ce mo ti gledat konkurenciju dovuctutwagen je napisao(la):BoosT666 je napisao(la):tutwagen je napisao(la):naišo sam danas dole ali nisam se zadrzavo,vidio sam par dobrih keceva odlicno izgledaju,nisam vidio tog bmw i audija,steta sto sam otisoo valjalo bi se bocnuti sa njima,a u taj bmw jw 530 cipovan na 265ks nije 535
Sreli smo se na lezecem sa sandrovim roccom...Steta sto si otiso imo bi se skim gonjat dole
sjecam se,kad sam ja bio dole nije bilo nikoga s kim bi se mogao probati,a da sam znao da ce doc alen i vlado osto bi ih pricekat da se oprobam jedino bi s bmw bilo zanimljivo a onaj audi bi bio ubijen skros lose ide cuo sam
sandy_mo je napisao(la):Ja i Boost smo prisustovali tako jednom ˝tajnom˝ trkanju bjesne vozilice na pisti bile tada, bio Beljin G60, Audi A4 quattro navodno 280 KS i Vw Phaeton v12 Beljo im je zacepio gubice na kulturan nacin
tibor987 je napisao(la):Beljina mashina ide, to nema govora imao sam prilike gledat zadnji branik na autoputu kako odmice... Usporedba Beljinog G60 sa manjom remenicom protiv golfa 5 GTI je suludo, jer i da je GTI mapiran na stage 1 konjske snage motora su tu negdje, ali ako pogledamo kilaze auta koje ti motori moraju vuci, pobjednik je ocigledan... A i nije to nista cudno, kad pogledas koliko je Beljo ulozio u motor na reparaciju i motora i G laddera, jer iskreno malo tko bi to mogao odraditi... Motori sa G ladderom nikad nisu ni bili peri-deri, a jos i 20+ godina je na ramenima, stime respect veliki