BoosT666 je napisao(la):E jbg kolega...Audi je los da bog sacuva ramljak ga sa kecom naganjo skoro do kraja piste...Dok je bmw bio zestoktutwagen je napisao(la):BoosT666 je napisao(la):tutwagen je napisao(la):naišo sam danas dole ali nisam se zadrzavo,vidio sam par dobrih keceva odlicno izgledaju,nisam vidio tog bmw i audija,steta sto sam otisoo valjalo bi se bocnuti sa njima,a u taj bmw jw 530 cipovan na 265ks nije 535
Sreli smo se na lezecem sa sandrovim roccom...Steta sto si otiso imo bi se skim gonjat dole![]()
sjecam se,kad sam ja bio dole nije bilo nikoga s kim bi se mogao probati,a da sam znao da ce doc alen i vlado osto bi ih pricekat da se oprobam jedino bi s bmw bilo zanimljivo a onaj audi bi bio ubijen skros lose ide cuo samAjd bit ce jos eventa sad pa ce mo ti gledat konkurenciju dovuc
![]()
sandy_mo je napisao(la):Ja i Boost smo prisustovali tako jednom ˝tajnom˝ trkanju bjesne vozilice na pisti bile tada, bio Beljin G60, Audi A4 quattro navodno 280 KS i Vw Phaeton v12Beljo im je zacepio gubice na kulturan nacin
![]()
![]()
tibor987 je napisao(la):Beljina mashina ide, to nema govora imao sam prilike gledat zadnji branik na autoputu kako odmice... Usporedba Beljinog G60 sa manjom remenicom protiv golfa 5 GTI je suludo, jer i da je GTI mapiran na stage 1 konjske snage motora su tu negdje, ali ako pogledamo kilaze auta koje ti motori moraju vuci, pobjednik je ocigledan...A i nije to nista cudno, kad pogledas koliko je Beljo ulozio u motor na reparaciju i motora i G laddera, jer iskreno malo tko bi to mogao odraditi... Motori sa G ladderom nikad nisu ni bili peri-deri, a jos i 20+ godina je na ramenima, stime respect veliki
![]()