ZELA GTI je napisao(la):Nisam mogao doći, imao sam planinske obaveze. Plus što mi je spao ležaj od remena, ništa još ne znam. Možda se motorčić sasuo:icon_eek:
Franki je napisao(la):Ko vozi plavu kocku?
GTI FAN je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Nisam mogao doći, imao sam planinske obaveze. Plus što mi je spao ležaj od remena, ništa još ne znam. Možda se motorčić sasuo:icon_eek:
Zela oceli prezivjeti pug ?
ZELA GTI je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Nisam mogao doći, imao sam planinske obaveze. Plus što mi je spao ležaj od remena, ništa još ne znam. Možda se motorčić sasuo:icon_eek:
Zela oceli prezivjeti pug ?
Mačka mi zapela pod haubom, skršio se mikro remen i nosač. Al motor je ostao čitav, nikakvih poslijedica:icon_biggrin:
tutwagen je napisao(la):naišo sam danas dole ali nisam se zadrzavo,vidio sam par dobrih keceva odlicno izgledaju,nisam vidio tog bmw i audija,steta sto sam otisoo valjalo bi se bocnuti sa njima,a u taj bmw jw 530 cipovan na 265ks nije 535
BoosT666 je napisao(la):tutwagen je napisao(la):naišo sam danas dole ali nisam se zadrzavo,vidio sam par dobrih keceva odlicno izgledaju,nisam vidio tog bmw i audija,steta sto sam otisoo valjalo bi se bocnuti sa njima,a u taj bmw jw 530 cipovan na 265ks nije 535
Sreli smo se na lezecem sa sandrovim roccom...Steta sto si otiso imo bi se skim gonjat dole
E jbg kolega...Audi je los da bog sacuva ramljak ga sa kecom naganjo skoro do kraja piste...Dok je bmw bio zestok Ajd bit ce jos eventa sad pa ce mo ti gledat konkurenciju dovuctutwagen je napisao(la):BoosT666 je napisao(la):tutwagen je napisao(la):naišo sam danas dole ali nisam se zadrzavo,vidio sam par dobrih keceva odlicno izgledaju,nisam vidio tog bmw i audija,steta sto sam otisoo valjalo bi se bocnuti sa njima,a u taj bmw jw 530 cipovan na 265ks nije 535
Sreli smo se na lezecem sa sandrovim roccom...Steta sto si otiso imo bi se skim gonjat dole
sjecam se,kad sam ja bio dole nije bilo nikoga s kim bi se mogao probati,a da sam znao da ce doc alen i vlado osto bi ih pricekat da se oprobam jedino bi s bmw bilo zanimljivo a onaj audi bi bio ubijen skros lose ide cuo sam