CoL3 je napisao(la):bio sam i ja na kratko,fina raja bila,sreo sam skrabu u susret od piste,ja blicam nista on
Skrabo je napisao(la):CoL3 je napisao(la):bio sam i ja na kratko,fina raja bila,sreo sam skrabu u susret od piste,ja blicam nista on
ma sta cu nisam te ni vidio...bio ovaj jedan moj kolega sa motorom iza mene pa sam njega gledao na retrovizoru ..
A doli sam samo malo bio sa ovim mojim prijateljima nisu htjeli kod cunera doci ...a nisam ih mogao ostaviti same
antrax je napisao(la):Skrabo je napisao(la):CoL3 je napisao(la):bio sam i ja na kratko,fina raja bila,sreo sam skrabu u susret od piste,ja blicam nista on
ma sta cu nisam te ni vidio...bio ovaj jedan moj kolega sa motorom iza mene pa sam njega gledao na retrovizoru ..
A doli sam samo malo bio sa ovim mojim prijateljima nisu htjeli kod cunera doci ...a nisam ih mogao ostaviti same
Onaj sivi motor što je kvario ugođaj družbe... ? od 33 ccm c c c zakuca ga u blokadu 70 i sto puta gore dole, ne čuje se od njega ni traktor na onim njivama okolo