Član
RE: Moj novi bi-bi
Slazem se sa svim u potpunosti... samo me zanima zelis li imat kraj sebe poznavaoca auta ili neku macku
???
edoze je napisao(la):arminnn je napisao(la):ne mogu da vjerujem sta ljudi pricaju o nekim napucavanjima pa pored ovakvog auta ne moze se poredit ni jedan krs iz 90-te godine ne znam kako da je sredjen i koliko je ulozeno. S ovim kad prodjes kroz grad picke bale,a s "napucanim" autom samo se smiju i izrugavaju. Mislim da to sve govori
e oci moje lijepe,cure nemaju pojma o autima...to ce ti svako potvrdit...imaju ove ovdje po forumu al kad popricas s nekom curom u stvarnosti skontas da ne zna sta je akumulator a kamoli dalje...napucano auto ce cijeniti pravi poznavaoci a novo auto cijene cure...al nek cijene,svako napucava auto za svoj cejf,po svom ukusu,meni iskreno ne bi bilo vazno misljenje drugih,mislim,kod feleta sto sam vidio,nijedan dio nije za ismijavanja,drugo je ak vidis da je neko obrve na svjetlima radio izolir trakom,stavio milion lampica razlicitih boja i slicno...to jest za ismijavanja,al pogledaj malo auta clanova koji se bave tuningom,u njih je ulozen trud,ljubav,zelja,strast pa tek onda novac...a za novo auto je lik otisao,izvalio gutu para i kupio ga...a ima auta na koje je ulozeno vise nego sto vrijedi novo auto,ne kazem da ima ovdje,al ima...pa sad ti skontaj...izvinjavam se za duzinu texta...
tebi druze cestitke za novo auto,extra je,meni se iskreno svidja,al objasnjavam kako tunirano auto vise vrijedi u ocima pravih poznavaoca
Slazem se sa svim u potpunosti... samo me zanima zelis li imat kraj sebe poznavaoca auta ili neku macku