corrado je napisao(la):krivo sam skužio na telki, bio je obični lancer, izgled im je isti a ovaj ima 150ks.
btw, gledao sam predstavljanje x-a i neki lik je pitao za ručni mjenjač, svejedno ti ne stišćeš nikakav kuplung, imaš samo gas i kočnicu, a mjenjač je ručni, samo kaj ne moraš stiskat kuplung (nema pedale kuplunga, samo su dvije- gas i kočnica)
tužni- nije bed, ja se stvarno neću uvrijedit kaj god da napišeš, i dobro je da me ispravljate kad pretjeram ili pogriješim, a turbina na 2.9 vr6 (i nitro) znači auto ide ko lud, ne sastoji se svaki centimatar cesta od zavoja, sad ste svi gledali na top gear kak prednji pogon i puno konja nevalja pa pričate svašta... al to nije tema pa..
U biti ima 143. To je 1,8.
U vezi mjenjača. Ne čuješ ti šta ja tipkam.
Vrsta pogona ovisi kakav si ti tip vozaća, ali FWD sucks (to svi znamo jer ih manje više svi slažemo). Slažem se da taj 2,9 turbo+nitro bi išao brutalno. Lijep je taj tvoj san. Samo topic je o rally autu. Zamisli da trebaš ići od Zagreba do Bihaća po kiši ili snijegu. U jednoj ruci su ti ključevi od Corrada s 400 ks + nitro na prednji pogon a u drugoj od EVO-a X sa 300 ks na 4WD. S kojim bi se više zabavio, manje umorio i prije stigao?