Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Felge se vec lagano pocele pripremati za proljece,bice sivo srce i poliran rub za sad je samo oguljena crna boja... mada koja bi bolest bila da budu full polirane
bolje izgledaju kad nisu crne mozda bolje bi bilo da se kompletno ispolira bolje malo vise vremna ulozit pa da nakraju izgleda savrseno a sarafe mozda ofarbat u neku boju, a merc dobar kakve jos planove imas
Felge izgledaju mnoooogo bolje sad kad nisu crne. Crna ih bas zatvori nekako,sad cak izgledaju i malo vece kad pogledas uzivo. Kad bi bile full ispolirane to bi nocu u gradu izgledalo bruka,kad pocnu da se presijavaju Ali zajebano je to odrzavati,selo,prasina,brzo bi izgubile sjaj. Tako da cu ih ofarbati u sivu standardnu a samo rubove ponovo ispolirati. A sto se tice planova nema ih jos puno. Samo spustanje i mozda kockacti farovi ako uspijem naci sta povoljno i to je to...
A druze ti radis Mečku Pa srećno u daljnem poslu..
gledao sam u nekoj emisiji da motore sreduju nekim "Silikonom za motore" nije to bukvalno silikon nego neka vrsta tekucine...nzm tacno..
pozdrav...sve pohvale za auto odlicno odradjena rest. ,samo da te pitam...kad sam svom stavljao vece felge naprijed, culo mu se grebanje oko tockova, sta bi to moglo bit i kako rjesiti..??
Hvala drug,radilo se jos nekih sitnica na njemu Aaa to grebanje ti zavisi od dosta stvari... Koja je velicina tih felgi,sirina,ET i dimenzija guma?? Ove moje su 16ske, 7.5J, ET25 cini mi se, ima 5mm distancere naprijed i 205/45 gume i nista ne zapinje nit grebe
Pregledao sam svih 17 stranica i procitao sve,vecina bih kupovinom ovakvog merca rastavili prodali dijelove a limariju otjerali na otpad,ali vidim da ti nisi takav i iskreno dragi mi je sto je jos uvijek na cesti to se nemoze rijecima reci,jedinu zamjerku imam na varenje po meni slabo odradjeno bolje bi bilo da je puni var i malo bolje zasticeno ali sve u svemu velike pohvale.i nadam se da ce dugo da pozivi.