Član
RCat je napisao(la):ne posjeduje, ali je vozio moju mazdu, sta sad?
motor je bio stock, i vozile su je 4 djevojke
Anes_mo :lol:
jel ne smijem pitat jel ima čovjek auto?
RCat je napisao(la):ne posjeduje, ali je vozio moju mazdu, sta sad?
motor je bio stock, i vozile su je 4 djevojke
Anes_mo :lol:
HrSupra je napisao(la):jel ne smijem pitat jel ima čovjek auto?
SamiRX-8 je napisao(la):Kostaju mnogo vise, osrednji turbo kit je 10-12k $, a gdje je ostalo sto ide uz to. Brtve od keramike dodju u kutiji ne vecoj od Nivea kreme, a kostaju kao sam vrag... Sve to kosta normalno, a jeste, obrtnog imaju malo naspram klasicnih motora, vjerujem da se uvijek uz brdo moze izvlaciti do kraja, ali nekada ni krivine ne idu u prilog, pa se brzina mora smanjiti
HrSupra je napisao(la):u njegovom autu je novi motor.
prijatelj vodi računa o autu.
jesu za s2000 i 350 z djelovi skupi, ali se ti auti jako slabo kvare, pogotovo s2000.
s2000 ima garanciju na motor 2 godine i 100 000 km. a što se tiče tuninga, stock motor od s2000 podnosi 600 konja bez problema.
ZELA GTI je napisao(la):Sada ti S2000 valja, taj motor puca od obrtnog momenta?
RX8 - 211 NM
S2000 - 208 NM
Kakav moment, ti motori su pravljeni da se vrte. Nije kamion:icon_biggrin:
Sve su to odlična auta, no uvijek sam bio fasciniran ovom mazdom...
RCat je napisao(la):HrSupra je napisao(la):u njegovom autu je novi motor.
prijatelj vodi računa o autu.
jesu za s2000 i 350 z djelovi skupi, ali se ti auti jako slabo kvare, pogotovo s2000.
s2000 ima garanciju na motor 2 godine i 100 000 km. a što se tiče tuninga, stock motor od s2000 podnosi 600 konja bez problema.
to si sam radio na motoru s2000 da tvrdis ovako? pa nece svako svaki detalj iznijeti na vidilo dok se projekt ne zavrsi skroz. a da se 350Z slabo kvari, njaah.. pitaj momke sa Zetti foruma a da manje goriva trosi usput i ja cu sa osmicom opet kraj njih proci, jer ih hebe blokada
e to sam cuo da je ubojita na auto putevimaRCat je napisao(la):moj i mog frenda rekord na normalnom autoputu su 267 km/h GPS-om snjimana.
RCat je napisao(la):och, ja sam sa prvom osmicom u godini presla oko 100 000 km sa drugom oko 70 000 km. samo u 12 mjeseci. i to pored drugog "svakodnevnog" auta :lol:
logicno da nepoznat zvuk turbine ljudima koji su navikli na zvuk turba na nista ne zvuci.
japanci si ostali wankelu vjerni i izbacuju uskoro novi model.
i da, sa TT-ovcima sam se rado ganjala po njemackim autoputevima, lijep prizor u mom retrovizoru
allroad je napisao(la):izgleda vecini je bitno da auto urla a ne koji ''ton'' proizvodi