Član
Shelby je napisao(la):sve je to lijepo i fino sto planiras,samo sta meni nikako nije jasno...ako ti je alfa san,sto bi radio pezoa uopste :S
drug ovo sto ti hoces da uradis (sudeci po slici koju si postavio) je dosta posla,moras nabaviti body kit,felge,stopke,farove + xenone,pa opruge te milijarda "sitnica" i jos na to sve hoces ubaciti drugu mašinu? :icon_question:
imas li mozda ideju koliko to sve kosta?
al' hajd,zanemarimo cijenu,aBd jednog dana uradis pezoa ovako,i onda ga das na prodaju???
1. ne bih "ćunirao" jedno auto,a da razmisljam o tome kako cu ga prodati i uzeti drugo koje mi se svidja,hem sto neces moci uzeti novac koji si ulozio u njega,jer raja NEMA novca,jedva se prodaju stock auta kamoli sredjena,a drugo,ko ce ti uzeti to auto?? svako kome se svidja tuning,kupiti ce neko stock auto i sam ga srediti,nije fazon kupiti vec gotovo auto
2. da se nadovezem na ovo "kome se svidja tuning,kupiti ce neko stock auto i sam ga srediti",brate ako vec sredjujes auto na ovaj nacin kako si zamislio,ne mozes ga prodavati onda,to auto ipak tebe predstavlja,bar je to moje misljenje
ja vozam svoju astru i sredjujem je po svom ukusu i stilu,da mi se ne svidja ne bih je ni radio vec bih skupljao za drugog auta
sorry na off-u al' eto,cisto prijateljski savjet,sretno kako god
Potpis =)