Astra je napisao(la):i kod mene radi samo lijeva, i slazem se za to, ali ima pun k* auta kojima radi obe sto ja jako zbunjujuce, eto ja sam naveo primjer novi a4.. to toliko smeta nevjerovatno
GTI 16V je napisao(la):Ja sam na BMW-u redovno palila maglenke dok nije imao xenone,poslije sa xenonima nisu stajale . A na Hyundai-u nikad ne palim i onako ima svjetala sljasti sav kao Las Vegas tako da nema potrebe
Frenkie-3B je napisao(la):eto sada ispade da se nije niko nikad kurcio malo s maglenkama :lol:,ja licno ne palim samo kad je za to potrebno,ali nije da nisam ,jesam,iz kojeg razloga valjda da auto nekako ljepse izgleda odkud znam,sve bude i prodje,to je valjda neki cejf koji nista ne znaci,i nebi bas to nazvo sabanlukom,ima dosta vecih sabanluka na autima bez da je ista upaljeno da ne nabrajamo primjere
Capofamiglia je napisao(la):Uuu, upravu ste za ove seljacke stvari po autima, diode na brisacima i to... Ili naljepnice raznorazne, sa imenima i prezimenima od cura, tetki i svega toga... Mnogo vise sve to bode oci od maglenki...
Maglenke istina, poboljsavaju svjetlosne efekte na nekim autima i lijepo izgledaju kad su upaljene, ali granice bi trebale postojati...
Priznanje - Ja sam svoje upalio malo da vidim kako sljakaju samo kad sam ih ugradio, jer mi ih auto nije imalo... Vise ne bez potrebe.