Član
Zerr je napisao(la):jel kad stois i motas lupa ili kad vozis ako je kad stojis solje 100%
napisao sam vec lupa mi samo kad vozim i kad malo agresivnije skrecem..a kad skrecem po PS-u nista se necuje:icon_sad:
Zerr je napisao(la):jel kad stois i motas lupa ili kad vozis ako je kad stojis solje 100%
G_T_I je napisao(la):Najvjerovatnije guma negdje struze , zato sto su ti losi axialni lezajevi pa kad ga "valjas" auto tone na amortizerima i dofaca od gumu, skini prednje tockove i pregledaj da li su gume negdje ostrugane ili unutrasnji blatobrani, amortizeri ili slicno .
Zerr je napisao(la):kugla samo na rupama lupa
alden je napisao(la):ajd nek si s hajrom to rijesio!
dobro je kak je moglo bit!
elmir je napisao(la):ja i zaboravio na ovo... felga udarala od amortizer..mada nekontam kako je samo jedna lupala al et.. felge prodate i u potrazi za novim
trizex je napisao(la):elmir je napisao(la):ja i zaboravio na ovo... felga udarala od amortizer..mada nekontam kako je samo jedna lupala al et.. felge prodate i u potrazi za novim
Nebuloza. Amortizer i felga/glavcina su fiksirani medjusobno. Samo ako su ti felge bile iskrivljene do bola pa u jednom trenu zakacale ( a to bi lupalo non-stop, ritmicno), ili da ih, teoretski, nisi stegnuo pa plesale, al' tako ne bi ni 3 km presao. Mogla ti je eventuuuualno GUMA ne felga da zapara tu i tamo, a to se moglo rijesiti s distancerom od pola centa.
[/quote
moguce da mu je opruga ili amotrizer na jedenoj strani oslabljeni i kada namota naglo u voznji spusti mu se taj kraj i dohvati felga amortizer...Tako jedino a ostalo mi nije jasno....