Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
i ja i ovaj tip sa bmw-eom smo lose startali,,da smo se trkali negdje na autoputu kadjo poslije 150km/h ostaje u prasini:lol:
bio sam se sasro dole ima neki kanal odma poslije ovih 50 metara staze,,zamalo da sjebem kadju,,ono vam je stvarno lose da se na onom mjestu poteze:icon_mad:
Ma nije to trkanje to je vise onako da se ubija monotonija i za raju da se ima sta gledat, ja u po bare se parkirao i da krenem auto u mjestu stoji nece da mrda a pokazuje da idem 50 :lol: i tako GSI pobjegne mi za neki metar i tamam dobi dodir sa tlom nema vise piste valja kocit
Street Race Team Lukavac Organizuje AUTO Okupljanje :
Mjesto : Auto Parking Kod Global Ispat Koksne Fabrike ili Zvane "KOKSARA" [j. odmah pored Autoputa (Magistrale) na desnu stranu kad se krene prema Puracicu]
Datum : 22.04.2012 godine
Pocetak : 17.30h
Ulaz je sad dobar. Kad se ide iz pravca Ciljuga odma se sa ceste skrece lijevo na pocetak slobodne piste, ne mora se vise dole zaobilazit. Pista je sad cista jer su je prali ovi sto vjezbaju sa kartinzima.
Street Race Team Lukavac Organizuje AUTO Okupljanje :
Mjesto : Auto Parking Kod Global Ispat Koksne Fabrike ili Zvane "KOKSARA" [j. odmah pored Autoputa (Magistrale) na desnu stranu kad se krene prema Puracicu]
Datum : 22.04.2012 godine
Pocetak : 17.30h