Taaky je napisao(la)::lol::lol::lol:..samo sta cu zatamnit ...a spusten je ...neonku sam odvalio neki dan..sreca nista joj...:lol::lol::lol:
ma polako...kreci sa stylingom..da ti garancija ostane..a kad zavrsi onda pravi st aoces...i samo polako..ni moj nije extra isao u pocetku
Bravo GT je napisao(la):Taaky je napisao(la)::lol::lol::lol:..samo sta cu zatamnit ...a spusten je ...neonku sam odvalio neki dan..sreca nista joj...:lol::lol::lol:
ma polako...kreci sa stylingom..da ti garancija ostane..a kad zavrsi onda pravi st aoces...i samo polako..ni moj nije extra isao u pocetku
Ma tvoj je bas mocan ... nadam se da ce i moj ic' bolje :lol:
Ajd snimi svoj od 0-50km/h da bas vidim kako ide , al nemoj nizbrdo vec po ravnom :lol:
Taaky je napisao(la):hvala drug..trudim se...a imam jos ideja..samo polako ..tako mi je i draze...ako ti sta zatreba javi...a ja cu snimit tamo tek u petak..ako kise ne bude..jer sam 2.smjena u skoli pa nemam vremena...snimi i ti svoj pa da vidim kako ide...
a zlaja..pa nemas turbo u guzici da me uzmes s bajkom :lol: :lol: :lol: :lol: .....snimicu da vidite
Taaky je napisao(la):aha a ti si to..ok ...a ne moras ti cekat servise..ti mozes radit styling sta oces ..samo nemoj masinu dirat...
Taaky je napisao(la):ma ja..pusti ga malo...i ja sam ga vozo sezonu citavu serijala.i onda poceo pravit ..a kolko to prelazis 500km ...ja to preso za 5 dana i na servis :lol::lol::lol: