ovo bi moglo biti bilo sta, hardware ili software, ali cesto bude problem disk ostecen, mada kod tebe je prije toga svega radio, sto ne bi trebalo upucivati na ostecen disk, kad podignes sistem pregledaj disk u kakvom je stanju da li se on grije i da li ima bad sector-a puno, imao sam problema ovako na formatiranju kad mi izbaci blue screen na obicnim kucnim racunalima, dodju jer im je spor, tesko ucitava i treba formatirati i novi sistem i na formatiranju diska izbaci blue screen i pokusao sa drugim windowsom medjutim isto se desava, kad sam disk prebacio u svoj racunar i pregledao ga vidio sam da je ustvari disk u jako losem stanju i poslije reparacije kod nekih, a kod nekih zamjena diska, formatiranje je islo dobro i bez problema. Sad ne mora znaciti da je i kod tebe isti problem ali ako ti se pojavi i na tom novog windows-u, imas kupiti za 15-ak maraka kabl i kuciste za disk od laptopa pa ga mozes staviti i koristiti kao vanjski disk i tako ga mozes pregledati u kakvom je stanju na drugom racunaru, mislim ovako mi svi mozemo lupati ovo je ono je ali dok se lap top uzivo ne pogleda tesko je znati u cemu je problem