bmwscaner je napisao(la):dizel sipam iz kamiona sa gradilista koridora 5c.. Odlicno gorivo dobivaju sad odakle neznam a benzin direkt iz cisterne dobavljaca od INE
Nelle_G je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):dizel sipam iz kamiona sa gradilista koridora 5c.. Odlicno gorivo dobivaju sad odakle neznam a benzin direkt iz cisterne dobavljaca od INE
Ti imaš neku šemu sa tim kamionima.
__minel__ je napisao(la):sipam najvise na Petrolu.zimi se HIFA lose pokazala sto se tice dizela,iskustva od prijatelja.a jest mi ko pocne nekad stucat..al mi nikad nije naumpalo da je do goriva.sipam 95 bezolovni.da li smijem 100 oktana sipati zbog malo bolje vuce a i da se ponekad izmijesa s 95..da li ce mu sta bit od tog.1.2 je motor u pitanju?
mato19E je napisao(la):na podrucju Zepca je najbolji Slisko u pitanju je dizel,dok na Zovkinoj i EP-u gorivo ne valja nicemu auto nece da vuce
zlajaaa je napisao(la):Lož ulje na Antunoviću, 25 000km pređenih, common rail motor, radi ko sat :icon_question:
Stari TD motor i sada vozi na ložu, preko 150 000km. Ne znam zbilja šta svi kukate u vezi goriva? Ja samo kukam da je skupo, a da auto "ne vozi", bogami vozi...
Odavno gorivo na omv stiže iz broda, provjerena informacija, jer se distributer za omv nalazi u Srebreniku...
Ja znam šta sipam u auto, obojeni dizel... kroz svaku diznu je prošlo po 350 litara lože, pomožiš sa 4 to je 1400l ukupnu i sve uredu... da se htjela dizna jebat, jebala bi se nakon prvog rezervara... Već sam uštedio 600KM na gorivu, tako da neka mi odu sve dizne, repariraću ih za tu razliku :lol:
vozim jašta, meni manje troši... više pređem s isto gorivaDa dignem temu malo, zanima me vozil jos ko modernog dizela na tu lozu, zlaja tebe da pitam jel jos uvijek vozis na lozu i jesi li imao kakvih problema sa motorom i diznama u ovom vremenu od kako si pisao ovu poruku?
Kolega sa posla kaze ne pamti kad je zadnji put naftu nasuoDa dignem temu malo, zanima me vozil jos ko modernog dizela na tu lozu, zlaja tebe da pitam jel jos uvijek vozis na lozu i jesi li imao kakvih problema sa motorom i diznama u ovom vremenu od kako si pisao ovu poruku?