Allroad, ja kazem svoje mišljenje, svako ima pravo da kaže koje je auto dobro, imao sam 2 golfa 4 1.9 tdi i iz ličnog iskustva govorim da je to auto stvoreno za naših puteva kao i golf 2 koji sada imam, njemu kad odradiš servis miran si što se ono kaže, 7 godina uzastopno sam vozao golfa 4 i samo sam mijenjao potrošne materijale tipa remen, ulje,ležajeve i sl., znam da će većina sad hejtati kako nisam u pravu, pa ispadne da nisam u pravu kad taj neko ko hejta naleti na zapuštenog golfa pa ga glava zaboli od troškova, tu ja nisam kriv, otvorite oči prilikom kupovine, odvezite auto nekom ovlaštenom mehaničaru u drugi grad, ne u gradu gdje se prodaje, jer naravno preko štele se sve danas radi, prodavac ima kolege po raznim servisima pa ih nagovori da te ubijede da je sve ok na autu, da za 5000km možeš slučajno naletiti na neki bolji auto sa više kvarova druže, kad izvališ 6-7 hiljada za golfa vidi i sam kako ide, isto preporučujem u tu cijenu dobru astru G koja je po meni bolja od Golfa i koju sam takođe imao...