RCat je napisao(la):i za moju mazdu postoje crni farovi.. samo ovdje zabranjeni :icon_cry: razmisljam se prijaviti u bosnu :lol:
djavolice.. bit ce fin kad bude gotov tvoj audi radujem se slikama sa novim farovima
djavolica je napisao(la):RCat je napisao(la):i za moju mazdu postoje crni farovi.. samo ovdje zabranjeni :icon_cry: razmisljam se prijaviti u bosnu :lol:
djavolice.. bit ce fin kad bude gotov tvoj audi radujem se slikama sa novim farovima
ja se nadam da hoce samo da jos posalju te farove konacno i sve ce biti extra:icon_biggrin:
Jeste iz Njemacke, pa se prvo salju za Austriju pa onda meni ovamo:icon_biggrin:Ne znam nesto je do tog prodavca, napisao je da ce biti dostupni tek od februara i par danan nakon sto sam ja kupila i cijena im se povecala i cini mi se da se vise i nisu prodavali...malo je pretjerao u odnosu na druge farove:icon_rolleyes:RCat je napisao(la):djavolica je napisao(la):RCat je napisao(la):i za moju mazdu postoje crni farovi.. samo ovdje zabranjeni :icon_cry: razmisljam se prijaviti u bosnu :lol:
ja se nadam da hoce samo da jos posalju te farove konacno i sve ce biti extra:icon_biggrin:
jeli to iz njemacke?
ovdje je za bozicno vrijeme uvijek iznimno stanje.. od sutra opet radnje rade, a poslije sv. 3 kralja ide sve svojim redom..
daki je napisao(la):Steta sto ja svog prodajem, uzeo bi ih odma. Jos bi mi xenoni dosli do izrazaja.
djavolica je napisao(la):Jeste iz Njemacke, pa se prvo salju za Austriju pa onda meni ovamo:icon_biggrin:Ne znam nesto je do tog prodavca, napisao je da ce biti dostupni tek od februara i par danan nakon sto sam ja kupila i cijena im se povecala i cini mi se da se vise i nisu prodavali...malo je pretjerao u odnosu na druge farove:icon_rolleyes:RCat je napisao(la):djavolica je napisao(la):RCat je napisao(la):i za moju mazdu postoje crni farovi.. samo ovdje zabranjeni :icon_cry: razmisljam se prijaviti u bosnu :lol:
jeli to iz njemacke?
ovdje je za bozicno vrijeme uvijek iznimno stanje.. od sutra opet radnje rade, a poslije sv. 3 kralja ide sve svojim redom..
jesam sve je vec placeno, ja se nadam da nece biti problema inace ce im svasta biti:icon_evil: strpit cu se jos tih mjesec dana koliko su rekliRCat je napisao(la):djavolica je napisao(la):Jeste iz Njemacke, pa se prvo salju za Austriju pa onda meni ovamo:icon_biggrin:Ne znam nesto je do tog prodavca, napisao je da ce biti dostupni tek od februara i par danan nakon sto sam ja kupila i cijena im se povecala i cini mi se da se vise i nisu prodavali...malo je pretjerao u odnosu na druge farove:icon_rolleyes:RCat je napisao(la):djavolica je napisao(la):RCat je napisao(la):i za moju mazdu postoje crni farovi.. samo ovdje zabranjeni :icon_cry: razmisljam se prijaviti u bosnu :lol:
jeli to iz njemacke?
drzim ti fige da sve dobro prodje.. i da ti brzo stignu.. jesi poslala vec novas na banku?
ako bude problema, mogu potraziti ovdje te farove..