Faya_M5 je napisao(la):pa eto, meni se ne svidja zasad ovo od cice, jer je nekako duguljasto...kad zavrsi mozda mi se i svidi...
Triziceva je kvalitetno uradjena, al opet nekako izduzena previse...ne volim nikako ovo produzivanje spojlera, pragova...najbolje je ako vec mijenjas, stavi u istu visinu, eventualno malo nize...
Trozic je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):pa eto, meni se ne svidja zasad ovo od cice, jer je nekako duguljasto...kad zavrsi mozda mi se i svidi...
Triziceva je kvalitetno uradjena, al opet nekako izduzena previse...ne volim nikako ovo produzivanje spojlera, pragova...najbolje je ako vec mijenjas, stavi u istu visinu, eventualno malo nize...
ja sad to primjeti e smanjiću to nije problem...
@cico_mevle
pofarbaj djelove i biće super![]()
Faya_M5 je napisao(la):Trozic je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):pa eto, meni se ne svidja zasad ovo od cice, jer je nekako duguljasto...kad zavrsi mozda mi se i svidi...
@cico_mevle
ma ja...znaci samo malo suzi pragove i spojler...a svidja mi se prednja mrezica...lijepo sve uradjeno, kvalitetno, opet kazem...
btw, s kojeg je auta far..? zanimljivo se uklopio...
Faya_M5 je napisao(la):Trozic je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):pa eto, meni se ne svidja zasad ovo od cice, jer je nekako duguljasto...kad zavrsi mozda mi se i svidi...
@cico_mevle
ma ja...znaci samo malo suzi pragove i spojler...a svidja mi se prednja mrezica...lijepo sve uradjeno, kvalitetno, opet kazem...
btw, s kojeg je auta far..? zanimljivo se uklopio...