GTI FAN je napisao(la):Primjetio sam to antrax a krivo mi je jer mi se cini da dobro poznajes materiju :icon_biggrin: .Nezelim se mjesati u posao moderatora ali na onoj temi su neke pretjerane napetosti i tenzije,tema je zakljucana jednostavno se ne dopusta neka dublja rasprava o onom automobilu.Steta.Bilo bi dobro da su samo izbrisani uvredljivi ili off topic postovi a tema ostavljena otvorena jer je bila dosta zanimljiva.
antrax je napisao(la):Nema veze tamo što ima pretjerane napetosti i td... (između mene i tebe par odgovora)... niko nikog nije uvrijedio i slično... to što se ne slažemu u nečemu pa raspravljamo, nema nikakve veze ni potrebe da admin briše moje odgovore jer mu se više sviđaju tvoji i td...
GTI FAN je napisao(la):antrax je napisao(la):Nema veze tamo što ima pretjerane napetosti i td... (između mene i tebe par odgovora)... niko nikog nije uvrijedio i slično... to što se ne slažemu u nečemu pa raspravljamo, nema nikakve veze ni potrebe da admin briše moje odgovore jer mu se više sviđaju tvoji i td...
U pravu si.Normalna forumska rasprava bez vrijedjanja ikoga.
emir_89 je napisao(la):sad ce dobit jos bananu za to sto je javno kritikovao admina :lol:
bucky_mb@yahoo je napisao(la):procitah sad citavu temu Elektricni supercar iz HRvatske"
bas se vidi slika foruma,, svi se odma zalete da popljuju,,
da spuste nekoga na zemlju, prosto se covjek zapita gdje
su ti svi silni strucnjaci sa foruma, da predstave svoje projekte:icon_mad:
tuga :icon_sad:
.nOKe je napisao(la):Mislim da admini nebi smjeli tek tako brisati te postove, ako ti vec izbrise post, mislim da treba na pm napisati ko je izbrisao i iz kog razloga.. bar sam ja tako radio dok sam bio admin i nije bilo problema..
ovo sad izgleda moze da brise postove ko kako hoce, bez ikakvog obrazlozenja.. to je uvred jbt..
nismo je napisao(la):noke - samo ti reci sta admini smiju a stane smiju pa da zamo kako da se ponasamo :lol::lol:
antrax- vjerovatno ce ti se doticni moderator javiti kad bude na forumu, strpljenja
ostali - bez off-a i pametovanja